Hasan Ali Kaldırım'a üst düzey 2 takım talip oldu! Fenerbahçe'nin teklifini bekliyor...

Yeni sezonda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'a Bundesliga'dan 2 talip çıktı. Milli futbolcu, üst düzey 2 takımından teklif almasına karşın Fenerbahçe Kulübü'nün kendisine yapacağı teklifi bekliyor. Teklif yapan iki kulübün Wolfsburg ve Werder Bremen olduğu iddia ediliyor.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle liglere verilen arada çalışmalarını aralıksız sürdüren Hasan Ali Kaldırım'ın Fenerbahçe'deki geleceği netlik kazanmadı. Kulübün verdiği idman programının haricinde bireysel olarak da çalışmalar gerçekleştiren tecrübeli futbolcu, Süper Lig'deki kulüplerin haricinde yurt dışından da takip ediliyor. 2012 yılından bu yana sarı-lacivertli formayı terleten Hasan Ali Kaldırım, Almanya Bundesliga'nın üst düzey 2 takımından teklif almasına karşın Fenerbahçe Kulübü'nün kendisine yapacağı teklifi bekliyor.

WOLFSBURG VE WERDER BREMEN

Hasan Ali Kaldırım'a üst düzey 2 takım talip oldu! Fenerbahçe'nin teklifini bekliyor...

Fenerbahçe'de hırsı ve disiplini ile de büyük beğeni toplayan Hasan Ali'nin menajerliğini kardeşi Cem Kaldırım yapıyor. Hasan Ali'nin uzun yıllardır hizmet ettiği sarı-lacivertli kulüple yeni sözleşmeye imza atmak istediği ve ilk tercihinin bu olduğu bilinirken, iki taraf için de şartların uygun olması önemli detay. Hasan Ali'nin Almanya'da yakından takip edildiği belirtilirken görüşmeleri Cem Kaldırım sürdürüyor.

Daha önce Hasan Ali ile ilgili transfer iddialarında Wolfsburg ve Werder Bremen'in isimleri sıkça anılmıştı. Bahsi geçen iki kulübün bu iki takım olabileceği ifade ediliyor.

DHA

Hasan Ali Kaldırım'a üst düzey 2 takım talip oldu! Fenerbahçe'nin teklifini bekliyor... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hasal Ali Kaldırım Wolfsburg bremen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.