Hasan Ali de sakatlar kervanına katıldı!

Fenerbahçe, Allianz Arena'da düzenlenen Audi Cup'taki ilk maçta Bayern Münih'le karşılaştı. Tabeladaki kötü sonucun yanı sıra Hasan Ali Kaldırım'ın ilk yarıda sakatlık geçirip oyundan çıkması morallari biraz daha bozdu. Real Madrid maçında savunmada kimin yer alacağı merak konusu oldu.

Audi Cup'ta Fenerbahçe, Alman devi Bayern Münih'e 6-1 mağlup oldu. Özellikle 5-0 biten ilk 45 dakikada oynanan futbol taraftarlardan büyük tepki gördü. Max Kruse'nin attığı müthiş gol ise Fenerbahçe için gecenin tesellisi oldu.

Mücadelede yaşanan şanssız anlardan biri de Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlanması oldu. Almanya'ya gelirken sakatlıklardan dolayı başı ağrıyan Fenerbahçe bir şoku da burada yaşamış oldu.

Audi Cup'a sakatlıkları nedeniyle Tolgay Arslan, Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci gelememişti.

Müsabakaya 11'de başlayan Hasan Ali, sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. Deneyimli sol bekin yerine oyuna 24. dakikada Nabil Dirar girdi. Bu sırada tecrübeli futbolcunun devre arasında koltuk değnekleri ile görüntülenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Alınan bilgilere göre Hasan Ali Kaldırım'ın sol ayağının altında yırtık tespit edildi. Son durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Ersun Yanal da basın toplantısında futbolcunun durumu ile ilgili olarak, "Hasan Ali Kaldırım'ın çok önemli bir sakatlığı olmadığını düşünüyorum. Ama kesin olarak sonuçları görünce konuşabiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

Hasan Ali de sakatlar kervanına katıldı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Bayern Münih Hasan Ali Kaldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.