Harun Tekin kimdir? Hangi takıma transfer oldu? Kaç Yaşında? Nereli?

Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki transfer görüşmelerinde sonunda anlaşma sağlandı. Bursaspor'dan ayrılması gündeme gelen Harun Tekin kimdir? Hangi takıma transfer oldu? Kaç Yaşında? Nereli? Sporcuyla ve transferiyle ilgili ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bursasporlu Harun Tekin'in yeni takımı belli oldu. Spor haberlerini takip eden futbol severler transferin detaylarını ve genç kaleci hakkında bilgileri araştırdı. Harun Tekin kimdir? Hangi takıma transfer oldu? Kaç Yaşında? Nereli? Detaylı haberleri buradan öğrenebilirsiniz.

Harun Tekin kimdir? Hangi takıma transfer oldu? Kaç Yaşında? Nereli?

HARUN TEKİN TRANSFERİ
Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Bursaspor'un kalecisi Harun Tekin ile anlaşma sağlandığı iddia edildi.

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin menajerler aracılığıyla Bursaspor'un kapısını çaldı. Lige iyi bir giriş yapamayan sarı lacivertli ekip, yeşil beyazlı kulüple ve oyuncuyla anlaşma sağladı. Kameni ile de yollar ayrılacak.

Harun Tekin kimdir? Hangi takıma transfer oldu? Kaç Yaşında? Nereli? - Resim : 2


HARUN TEKİN
Harun Tekin. 17 Haziran 1989, Menemen doğumlu kaleci mevkiinde forma giyen Türk millî futbolcudur.

Kariyeri
Kulüp kariyeri
2010-2011 sezonu öncesinde Güngören Belediyespor`dan Bursaspor'a 3 yıllık resmi sözleşmeye imzaladı.

Genç kaleci Bursaspor`a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bursaspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum, şampiyon takımda görev yapmak, şampiyonlar liginde forma giyebilmek benim için büyük bir şans olacak. Hocam bana görev verdikçe her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım" diye konuştu.

Harun Tekin kimdir? Hangi takıma transfer oldu? Kaç Yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler Harun Tekin kimdir hangi takıma transfer oldu nereli kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.