Harun Kolçak vefatının 5. yıldönümünde unutulmadı

"Gir Kanıma", "Yanımda Kal" ve "Gitme Seviyorum" gibi unutulmaz şarkılara imza atan 1990'lı yılların ünlü pop şarkıcısı Harun Kolçak aramızdan ayrılalı tam 5 yıl oldu. Işın Karaca ve Zeynep Mansur, ölüm yıldönümünde Harun Kolçak'ı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla andılar.

Harun Kolçak vefatının 5. yılında sevenleri ve sanatçı dostları tarafından unutulmadı. 19 Temmuz 2017'de tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Harun Kolçak ölümünün yıl dönümünde sevenleri tarafından anılıyor.

 HARUN KOLÇAK'I SOSYAL MEDYADAN ANDILAR


Şarkıcı Işın Karaca, Harun Kolçak'ın ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Harun Kolçak ile çekilen bir karesini sosyal medya hesabından yayınlayan Karaca, paylaşımına şu notu düştü:

''Sen gideli tam 5 sene olmuş Harunum..
Çok özlüyorum..
Çok özlüyoruz…
#harunkolçak''

 Harun Kolçak vefatının 5. yıldönümünde unutulmadı

Şarkıcı Zeynep Mansur ise Harun Kolçak'ı 'Yanımda Kal' şarkısını paylaşarak andı.

 Harun Kolçak vefatının 5. yıldönümünde unutulmadı - Resim : 2

Şenay Düdek ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlerle duygularını dile getirdi:

''Tam beş sene oldu be Harun(Kolçak)…Hastaneden bana;”Çıktığım an beni Ağva ve Kaz Dağları’na götür.”demiştin…Sensiz hala gitmedim…Nur içinde yat.Çok sevdiğin annen ve babana kavuştun…Orası gerçek.Sohbetler de gerçek!Burası çok kirlendi😥#harunkolçak''

Harun Kolçak vefatının 5. yıldönümünde unutulmadı - Resim : 3


HARUN KOLÇAK HAKKINDA

Sanatçı, 2010'da annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Aynı yıl prostat kanseri olduğunu öğrendi. Tedavinin ardından kanseri yenerek, 2012'de "Yeniden Doğuyorum" albümünü yayınladı.

Harun Kolçak, müzik hayatının 25. yılı anısına 2016'da çıkardığı "Çeyrek Asır" albümünde sevilen şarkılarına yer verdi. Albümde şarkıcıya Işın Karaca, İrem Derici, Tan Taşçı, Yaşar, Bedük, Kubat, Aşkın Nur Yengi, Tuğba Yurt, Umut Kuzey, Hakan Kahraman, Gülçin Ergül, Alişan Göksu, Gökhan Türkmen ve Zara eşlik etti.

Harun Kolçak vefatının 5. yıldönümünde unutulmadı - Resim : 4

Hastalığı süresince sanata tutunan, kanseri de maneviyatıyla yendiğini ifade eden Kolçak'ın Haziran 2016'da hastalığı yeniden nüksetti.

Tedavi gördüğü hastanede 19 Temmuz 2017'de 62 yaşında hayata veda eden sanatçının cenazesi, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki aile mezarlığına defnedildi.

Harun Kolçak'ın yarım kalan şarkılarının da içinde bulunduğu, Mehmethan Dişbudak ve Alper Atakan'ın aranje ettiği "Hatıra" albümü, vefatından sonra dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu. Albümde sanatçının, "Deliyim" ve "Haberin Bile Yok" adlı iki yeni şarkısının yanı sıra "Deli Et Beni" ve "Elimde Değil" adlı eserlerine de yer verildi.

Sanatçının "Beni Affet" (1991) , "En Büyük Aşk" (1993), "Yanımda Kal" (1995), "Teslim Oldum" (1998), "Yaşasın" (2000), "Müzisyen" (2006), "Yeniden Doğuyorum" (2012), "Çeyrek Asır" (2016) albümleri ile "Biz" (Bendeniz ve Harun Kolçak) (1994), "Aşk Beni Hep Değiştirecek" (2007) adlı çalışmaları bulunuyor.

Harun Kolçak vefatının 5. yıldönümünde unutulmadı ile ilgili etiketler Işın Karaca Sosyal Medya Harun Kolçak zeynep mansur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.