Harun Erdenay Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığına yeniden aday

Harun Erdenay: "Türkiye Basketbol Federasyonu’nun, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım. Başarılı bir takım çalışması ortaya koyarak, heyecan yaratan, örnek olan, ilham veren, şeffaf ve adil bir yönetim tarzıyla Türk basketboluna hizmet edeceğimiz bir yola çıkıyoruz."

Türkiye Basketbol Federasyonu eski başkanlarından Harun Erdenay, göreve yeniden talip olduğunu açıkladı. TBF'de uzun yıllar Turgay Demirel'in yardımcılığın yapan Erdenay, 27 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilen TBF Başkanı seçimlerinde Lütfi Arıboğan'la yarıştığı seçimi kazanarak TBF'nin yeni başkanı olmuştu.

Ardında görevi Hidayet Türkoğlu'na devreden Türk basketbolunun "Pegasus" lakaplı sayı makinesi, göreve yeniden talip olduğunu duyurdu.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

"Türk Basketboluna Hizmet İçin Başkan Adaylığımı Saygıyla Duyuruyorum!

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım.

İki nesil Türk Milli Basketbol Takımı formasını şerefle hizmet etmiş, bu sporu sahada ve yönetim alanında deneyimlemiş bir ailenin ferdi olarak, Türk basketboluna değer katacağına inandığım felsefemi, projelerimi hayata geçirmek için bu onurlu göreve hazırım.

Sportif başarıların Türk basketbolunda süreklilik kazanması gerektiğine inanıyorum.

Ben ve basketbolun kalbinden, profesyonelliğin içerisinden gelen arkadaşlarım; başarılı bir takım çalışması ortaya koyarak, heyecan yaratan, örnek olan, ilham veren, şeffaf ve adil bir yönetim tarzıyla Türk basketboluna hizmet edeceğimiz bir yola çıkıyoruz.

Hedeflerimi ve yol haritamı, önümüzdeki günlerde yapacağım bir basın toplantısı ile paylaşacağımı tüm değerli basın mensupları ve kamuoyunun bilgilerine sunarım."

Harun Erdenay Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığına yeniden aday ile ilgili etiketler Hidayet Türkoğlu TBF Harun Erdenay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.