Harry Kane transferinde mutlu son! Dudak uçuklatan bonservis...

Bayern Münih, Harry Kane için Tottenham Hotspur ile anlaşmaya vardı. Uzun süredir devam eden görüşmeler, 100 milyon Euro'dan fazla bir bonservis bedeliyle sonlandı.

The Athletic'in haberine göre; Bundesliga ekibi Bayern Münih'in Tottenham'a Harry Kane için yaptığı 100 milyon Euro'dan fazla teklif kabul edildi. Dün yapılan görüşmeler sonucu Kane'in Bayern'e transferi önünde bir engel kalmadı.

Bayern Münih başkanı daha önce Harry Kane'den bir söz aldıklarını belirtmişti ancak Kane'in son kararını kısa zamanda vermesi bekleniyor.

30 yaşındaki oyuncu, Pazar günü Tottenham'ın Brentford'da oynayacağı sezonun açılış maçından önce durumun çözülmesini istedi.

Tottenham'da sözleşmesinin son 1 yılına giren Kane takımdan ayrılmak istiyordu. Spurs de Kane'den olabildiğince yüksek bonservis kazanmak istiyor.

 

Harry Kane transferinde mutlu son! Dudak uçuklatan bonservis... ile ilgili etiketler Tottenham Bayern Münih
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.