Harry Kane adım adım Manchester United'a

İngiliz medyasında Harry Kane'le ilgili son iddia; İngiliz Milli Takımı'nda oynayan Manchester United'lı futbolcular Harry Maguire, Luke Shaw ve Marcus Rashford'ın yıldız golcünün takıma katılması için ikna turları düzenlediği... The Sun'a göre Tottenham'dan ayrılması kesin olan golcü için 120 milyon pound bonservis ödenecek.

Tottenham Hotspur'un süper yıldızı Harry Kane, Mancheste United yolunda... Geçtiğimiz günlerde United efsanelerinden, son yılların başarılı televizyoncusu Gary Neville'a takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulunan İngiliz santrfor, başkan Daniel Levy'den toplantı istediğini itiraf etmişti. "Kırmızı Şeytanlar", Londra ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi olan Harry Kane için 120 milyon sterlini gözden çıkardı.

Neville'a Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söyleyen Kane, "Kesinlikle başkanla oturup konuşmamız gereken bir görüşme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Umarım ilişkimiz yeterince iyidir. 16 yılın ardından dürüst bir konuşma yapacağımızı umuyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

The Sun'da bugün yer alan özel habere göre, İngiliz Milli Takımı'nda oynayan Manchester United'lı futbolcular Harry Maguire, Luke Shaw ve Marcus Rashford, Kane'in takıma katılması için ikna turları düzenliyor. Milli takım kampında da Kane'i artık bir United golcüsü olarak gören isimlerin olduğuna dikkat çekilen haberde muhtemel bonservis bedeli 120 milyon pound olarak gösterildi.

Bu sezon Premier League'de 34 maça çıkan Harry Kane 22 gol, 13 asistlik müthiş bir performans sergileyerek birkaç kulüp rekoru kırmayı başarmıştı.

İngiliz medyasında her gün Kane ile ilgili farklı bir haber çıkıyor. Haberlerin ortak noktası ise Tottenham Hotspur döneminin sona erdiği... İngiliz medyası Kane'in önünde 3 seçenek olduğunu, United, City ve Chelsea'den birinin transferi bitireceği konusunda ısrarcı. 

Geçtiğimiz günlerde Uruguaylı veteran golcü Edinson Cavani'nin sözleşmesini uzatan Manchester United ise Harry Kane için "en uygun kulüp" olarak tanımlanıyor.

Harry Kane adım adım Manchester United'a

Harry Kane adım adım Manchester United'a ile ilgili etiketler Manchester United harry kane premier league tottenham hotspur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.