Harkov'da çatışmalar yaşanıyor: Son görüntüler geldi

Rus askerlerinin Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti olan Harkov'a girmesi sonrası sert çatışmalar yaşanıyor. Ukrayna ordusu kentin kontrolünün elinde olduğunu duyurdu.

Savaşın dördüncü gününde Ukrayna'nın Harkov kentinde çatışmalar yoğunlaşıyor. Ukrayna ordusu Harkov'a giren özel kuvvetler ile çatışıyor.

Harkov valisi Oleg Sinegubov sabah saatlerinde bir Facebook gönderisinde, 'Düşmanın hafif araçları Harkov şehrine girdi. Ukrayna silahlı kuvvetleri düşmanı ortadan kaldırıyor' ifadelerine yer verdi.

Rusya sınırına yakın bir bölgede bulunan kentteki Rus nüfusun fazla olması nedeniyle Harkov'da Kiev'dekine benzer bir direnişin yanşamayabileceği belirtiliyor.

Bölgeden gelen bilgiler iki ordunun kentin sokaklarında çatıştığı yönünde. Ukrayna ordusu kentin kontrolünün elinde olduğunu duyurdu.

Ukrayna Ordusu, gece saatlerinde Harkov'daki saldırıların püskürtüldüğünü ve kentin Ukrayna'nın kontrolünde olduğunu açıklamıştı.

Harkov'da çatışmalar yaşanıyor: Son görüntüler geldi ile ilgili etiketler Çatışma Ukrayna Rusya Harkov
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.