Harika Avcı'dan kahreden haber! Ölümcül hastalığa yakalandı

Harika Avcı'nın siroz hastalığına yakalandığı ortaya çıktı. Bir dönem sahnelerde fırtınalar estiren, şimdilerde ise gözlerden uzakta bir yaşam süren ve maddi zorluklar yaşadığı iddia edilen Harika Avcı'nın sağlık durumuyla ilgili kahreden haberi Onur Akay duyurdu. Akay bugünkü yazısında ise, ''Harika Avcı’ya mikronodüler siroz teşhisi konuldu.'' ifadelerini kullandı. Avcı'nın karaciğer yetmezliğine bağlı siroza yakalandığı öğrenildi.

Onur Akay, bir döneme damgasını vuran assolistlerden 61 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı'nın maddi zorluklar yaşadığı ve Çekmeköy'deki evinin kirasını ödeyemediğini, doğalgazı kesilince yemeğini bile tüpte pişirmek zorunda kaldığını yazmıştı. 80’li yıllara güzelliğiyle damga vuran Harika Avcı'nın ölümcül hastalığa yakalandığı ortaya çıktı. Harika Avcı'nın sağlık durumuyla ilgili bu gelişme sevenlerini üzdü.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Harika Avcı'nın sağlık durumuyla ilgili kötü haberi duyurdu. Akay, Harika Avcı’nın ölümcül rahatsızlığını açıkladı ve Avcı’nın siroz olduğunu doğruladı.

harika-avci


''HARİKA AVCI'YA SİROZ TEŞHİSİ KONULDU''

Akay, dün Harika Avcı’nın ölümcül bir hastalığa yakalandığını yazmıştı. Onur Akay bugünkü yazısında ise, “Harika Avcı’ya mikronodüler siroz teşhisi konuldu. Harika Hanım’ın henüz başlangıcında olduğu bu rahatsızlığı, bazı ilaçlar yardımı ile yavaşlatıldı ancak Harika Hanım tedavisi konusunda titiz değil ve hastalığı takmıyor. Yani tedavisinin tam anlamı ile yapılmasına izin vermiyor ve nasıl olsa siroz oldum diyerek bazı şeylerden de vazgeçmiyor.” ifadelerini kullandı.


HARİKA AVCI’NIN HÜLYA AVŞAR’A SÖYLEDİĞİ SÖZLER ŞOKE ETTİ

Onur Akay, Harika Avcı ile ilgili dün yayınlanan yazısında ise, Avcı’ya yardım etmek isteyen ünlü isimleri de açıkladı ve Avcı’nın kendisine yardım etmek isteyen Hülya Avşar’ı, “Benim paramda gözün mü var?” sözleri ile reddettiğini yazdı.

Akay, “Hülya Avşar da yardım etmek için Harika Avcı’yı aradı. Avşar Avcı’ya iş bulmak istedi. Onun bir dizi de veya filmde oynamasını sağlayacaktı. Ancak Harika Avcı, Hülya Avşar’ın yüzüne “Benim paramda gözün mü var?” dedi ve teklifini reddetti. Sezen Aksu da Harika Hanım’ı aradı. Kendisine albüm yapacaktı ama nafile…” dedi.

harika-avci


''HARİKA AVCI İNTİHAR ETMİŞTİ!''

Onur Akay, ünlü assolist Harika Avcı ile ilgili bilinmeyenleri de kaleme aldı. Akay, “Harika Avcı’nın psikolojisinin bu kadar bozulmasının ilk sebebi, gazinocular kralı Fahrettin Aslan’dır. Aslan, 1983 yılında Harika Avcı’nın çalışmasına tam 5 yıl engel olmuştur. Daha önce çok büyük bir serveti olduğu, ancak kaybettiği söyleniyor… Aslında çok büyük bir serveti de yoktu. Evine gitmez, aylarca en pahalı otellerde kalırdı haberleri, Taksim’deki bir otelin Kral Dairesi’nde kalınca çıkmıştı. Hayatında önemli bir işadamı varken o Kral Dairesi’nde kalmıştı ve şaşalı bir hayatı vardı. Tabii ki para kazandı ama etrafındaki insanlar çok yanlıştı ve ömür boyu kendisine yetecek parasını da elinden aldılar. Yani söylendiği gibi ne köşkleri kendi aldı, ne de o otellerde kendi parası ile kaldı! Emirgan’da bulunan o meşhur köşkü, Harika Avcı’ya Denizlili sevgilisi Kadir Aksu hediye etmişti. Harika Avcı, 2015 yılında ise kaldığı otel odasında tabancayla vurulmuş halde bulunmuştu. Avcı, polise verdiği ifadede “Yanlışlıkla kendimi vurdum” demişti. Aslında intihar etmişti. Harika Avcı kendisini bilerek vurmuştu ve bu yaşadıklarına karşı bir protestoydu. Harika Hanım bu açıklamamı yalanlarsa, elimde 2015 yılında yaptığı ve intihar ettiğini söylediği bir açıklaması mevcuttur.” açıklamasını yaptı.

Akay, yazısında Harika Avcı’nın formalite olarak evlilik yapmadığını ve kendisinden 20 yaş küçük eşine âşık olduğunu da dile getirdi ve Avcı ile ilgili birçok bilinmeyen ve yanlış bilinen konuya açıklık getirdi.

Harika Avcı'dan kahreden haber! Ölümcül hastalığa yakalandı - Resim : 3

FİLMLERİ:

1998 – Ölümün El Yazısı
1995 – Gizli Aşk
1989 – Gönül Garip Bir Kuştur
1989 – Öyle Bir Kadın Ki
1989 – Sevgiler Düşlerde Kaldı
1987 – Alışırım
1987 – Kalbimdeki Düşman
1987 – Temas
1987 – Yasemin
1986 – Sıcak Yatak
1986 – Sevgi Çıkmazı
1986 – Acı Dünya
1985 – Ateş Dağlı
1985 – Vahşi Aşk
1978 – İyi Aile Çocuğu

ALBÜMLERİ:

Alışırım
Alışırım & Sen Delimisin Mix Tape
Aşkımız Bir Uçurum
Best Of
Canım Gibisin
Deliyim – Single
Hayalimdeki -1991
İşte Yine
Kolay Değil
Nazar Boncuğum
Oyna 2005
Remixes
Sen Delimisin
Sende Sevgi Yok
Sürünüyorum
Sürünüyorum Remixes

Harika Avcı'dan kahreden haber! Ölümcül hastalığa yakalandı ile ilgili etiketler Onur Akay harika avcı siroz ölümcül hastalık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.