Hari Vukas galibiyeti değerlendirdi: Sabırlı olduk ve golleri bulduk...

Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Beşiktaş evinde Gaziantep FK'yı konuk etti. Müsabakada rakibini 2-0'la mağlup eden Siyah-Beyazlılar'ın Yardımcı Antrenörü Hari Vukas maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş evinde Gaziantep FK'yı ağırladı.

Rakibini 2 golle geçen Kara-Kartal'da Yardımcı Antrenör Hari Vukas açıklamalarda bulundu.

"SABIRLI OLDUK VE GOLLERİ BULDUK"

''Öncelikle bu galibiyetten dolayı mutluyuz. Tüm takımı tebrik ediyorum. Oyuncularımız sahada her şeyini verdi. Maçın ilk 10 dakikasında kontrol ettik. İlk 10 dakika kalemize geldiler. Ardından onu düzelttik. Sabırlı oynadık. Gaziantep'in defans hattı çok geride, bu takımlara karşı sabırlı olmalısınız. Sabırlı olduk ve golleri bulduk, galibiyeti aldık. Takımı tebrik ediyorum"

"SAĞLIK EKİBİMİZ DURUMU KONTROL EDECEK"

''Rachid'in durumuna bakacağız. Sağlık ekibimiz durumu kontrol edecek. Ona göre ne olduğunu bileceğiz. Eric ve Salih sakatlıktan çıktı. İyi durumdalardı ama 90 dakika oynamayacaklarını biliyorduk. Sakatlıktan çıkmalarına rağmen çok iyi performans gösterdiler"

"HOCAMZIZ ONA GÜVENİYOR"

"Yakup yetenekli ve genç bir oyuncu. Kısa süredir bizimle birlikte. Hocamız da ona güveniyor ve şans verdi. Daha iyi olur umarım."

 

 

 

 

 

 

 
Hari Vukas galibiyeti değerlendirdi: Sabırlı olduk ve golleri bulduk... ile ilgili etiketler Beşiktaş Gaziantep FK Spor Toto Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.