Harden'ın tarihi gecesi

Houston Rockets'ın Orlando Magic'i 114-107 yendiği maçta 60 sayıyla triple-double yapan James Harden tarihe geçti.

NBA’de James Harden geçtiğimiz yıl kaçırdığı MVP (En Değerli Oyuncu) ödülüne adım adım yaklaşıyor. Takımının Orlando Magic’i 114-107 yendiği maçta 60 sayı atan Harden istatistiklerini 10 ribaunt 11 asist 4 top çalma ve 1 blokla süsleyerek iki ilki birden gerçekleştirdi. Harden, NBA tarihinde bir maçta 60 sayılık triple-double’a imza atan ilk oyuncu oldu. Ayrıca Calvin Murphy’nin 1978’deki 57 sayılık performansını geride bırakarak adını Houston Rockets tarihine bir maçta en çok sayı atan oyuncu olarak yazdırdı. James Harden’ın 60 sayısı, LeBron James’in 57 sayısını da geride bıraktı ve NBA’de bu sezonun sayı rekorunu kırdı. Harden sayı krallığı listesindeki liderliğini de koruyor.

Rockets maça Chris Paul ve Trevor Ariza’nın yokluğunda başladı. Eric Gordon’ın da ilk periyotta sakatlanarak oyundan çıkmasıyla James Harden hücumda tüm yükü üzerine aldı. 46 dakika oyunda kalan yıldız basketbolcu, 30’da 19 isabetle oynadı. Harden serbest atış çizgisinden kullandığı 18 atışın 17’sini sayıya çevirdi. Rockets bu galibiyetle 49. maçında 36. galibiyetini aldı ve Golden State Warriors’ı takibini sürdürdü.

Harden'ın tarihi gecesi ile ilgili etiketler James Harden Rekor 60 sayı rockets orlando
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.