Konserinde Özkan Uğur'u andı! Sıla Gençoğlu'ndan 7 yıl sonra 'Sude' performansı

MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur, tedavi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yumdu. Uğur'un vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Usta sanatçının ölümünün ardından dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser veren Sıla Gençoğlu, 7 yıl önce birlikte sahne alarak Sude şarkısını seslendirdiği Uğur'u aynı şarkıyı bu kez tek başına söyleyerek andı.

MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur, 3 kez lenf kanseri ile mücadele etmiş ve hastalığının nüksetmesi üzerine 1,5 yoğun bakımda tedavi görmüştü. Geçtiğimiz cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Uğur, sevenlerini yasa boğdu.

Uğur'un ölümünden derin üzüntü duyan Sıla Gençoğlu, dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde daha önce de birlikte konser verdiği Uğur'u andı.

Konserinde Özkan Uğur'u andı! Sıla Gençoğlu'ndan 7 yıl sonra 'Sude' performansı

YILLAR ÖNCE AYNI ŞARKIYI BİRLİKTE SÖYLEMİŞLERDİ

7 yıl önce birlikte sahneye çıkan Özkan Uğur ve Sıla Gençoğlu, Sude şarkısını söylemiş ve performansları alkış toplamıştı. Uğur'un ölümüyle yıkılan Sıla Gençoğlu, bu sefer de Sude şarkısını tek başına söyleyerek Uğur'u andı. Ünlü isim, şarkının sonunda gökyüzüne el sallayarak öpücük yolladı.

Konserinde Özkan Uğur'u andı! Sıla Gençoğlu'ndan 7 yıl sonra 'Sude' performansı - Resim : 2

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

69 yaşında hayatını kaybeden Özkan Uğur, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Uğur için bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 11.00'da tören yapılacak. Usta sanatçı anma töreninin adından Taksim Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

 

Konserinde Özkan Uğur'u andı! Sıla Gençoğlu'ndan 7 yıl sonra 'Sude' performansı ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Özkan Uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.