Hapsi istenen Burak Özçivit ile ilgili Boğzdağ Film'den açıklama

atv'de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisininde Osman Bey karakterini canlandıran oyuncu Burak Özçivit'in (36), dizi çekimlerinde sette çalışanlara küfür ve hakaret ettiği iddiasıyla ilgili yağıp şirketi Boğzdağ Film tarafından açıklama geldi. 4 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılan Burak Özçivit ile ilgili 'Çalışkanlığı ile bütün set çalışanı arkadaşlarımızın takdirini kazanan Sayın Burak Özçivit’in, hakkında bir yıl öncesine istinat edilen iddiaların tamamı mesnetsizdir.' denildi.

atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'ın Osman Beyi, Burak Özçivit hakkında Beykoz Riva'da gerçekleşen çekimler sırasında sette çalışanlara hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Soluğu savcılıkta alan 4 set çalışanı, Özçivit'in kendilerine küfür ve hakaret içeren sözler söylediğini iddia ederek “zincirleme şekilde alenen hakaret” suçundan cezalandırılmasını istedi.

 BURAK ÖZÇİVİT CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA

İddianame gönderildiği Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak olan Burak Özçivit’in rol aldığı Kuruluş Osman dizisinin yapım şirketi olan Bozdağ Film ise Instagram'dan bir açıklama yayınladı.

 
Hapsi istenen Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ile ilgili Boğzdağ Film'den açıklama

Söz konusu iddiaların asılsız olduğunu belirten dizinin yapım şirketi açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

'Bazı basın yayın organlarında Kuruluş Osman Dizimizin başrol oyuncusu Sayın Burak Özçivit’in, set çalışanlarına küfür ettiği iddiası ile hakkında dava açıldığına ilişkin haberler yer almıştır. Gecesini gündüzüne katarak çalışkanlığı ile bütün set çalışanı arkadaşlarımızın takdirini kazanan Sayın Burak Özçivit’in, hakkında bir yıl öncesine istinat edilen iddiaların tamamı mesnetsizdir. Başrol oyuncumuz Burak Özçivit’in ahlakindan, çalışkanlığından ve örnek kişiliğinden sonuna kadar eminiz ve yanındayız.

Konu adli makamlara intikal etmiştir. Mesnetsiz iddiaların Bağımsız Türk yargısından döneceğine inancımız tamdır.

Saygılarımızla'

Hapsi istenen Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ile ilgili Boğzdağ Film'den açıklama

Hapsi istenen Burak Özçivit ile ilgili Boğzdağ Film'den açıklama ile ilgili etiketler Kuruluş Osman Burak Özçivit mahkeme dava hapis bozdağ film hapis istemi hapis cezası dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.