Hapsi istenen Bedri Güntay'a oyuncu eşi Pelin Karahan'dan destek

Oyuncu Pelin Karahan’ın 2014 yılında hayatını birleştirdiği ve oğulları Ali Demir ile Can Eyüp'ün babası iş insanı Bedri Güntay hakkında ‘hayali ihracat’ suçlamasıyla dava açıldı. 18 yıla kadar hapsi istenen Güntay'a 2014 yılında nikah masasına oturduğu oğulları Ali Demir ile Can Eyüp'ün annesi oyuncu Pelin Karahan'dan destek geldi.

Yalıkavak'ta görüntülenen Pelin Karahan, muhabirlerin eşi Bedri Güntay hakkında çıkan 'Parfüm' davası ile ilgili haberleri sorması üzerine açıklamalarda bulundu. Oyuncu Pelin Karahan, ‘hayali ihracat’ yapmakla suçlanan eşi Bedri Güntay’a destek çıktı. Güzel oyuncu, “Bu davada biz de mağduruz. Eşimin onlardan daha önce açtığı bir dava var zaten” diye konuştu.


Pelin Karahan, önceki gün Yalıkavak Marina'da görüntülendi. Elinde alışveriş paketleri bulunan oyuncu gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. Karahan, iş insanı eşi Bedri Güntay hakkında 'hayali ihracat' suçlaması ile açılan dava hakkında soruları da cevapladı.

Hapsi istenen Bedri Güntay'a oyuncu eşi Pelin Karahan'dan destek

''BİZ DE MAĞDUR OLAN TARAFTAYIZ''

Karahan, "Öyle bir şey yok. Bu zaten daha önceden devam eden bir dava. Burada benim eşimde mağdur durumda. Eşimin onlardan daha önce açtığı bir dava var zaten. Bu haberlerin eşimin kariyerinin en iyi olduğu dönemde çıkması çok manidar. Dava süreci devam ediyor. Biz de mağdur olan taraftayız" diyerek eşine destek oldu.

pelin karahan - bedri güntay

 

Hapsi istenen Bedri Güntay'a oyuncu eşi Pelin Karahan'dan destek ile ilgili etiketler Pelin Karahan bedri güntay yalıkavak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.