Hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan oyuncu Ezgi Mola'dan ilk açıklama

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Safiye karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Ezgi Mola, geçen yıl Batman'da İpek Er'e cinsel saldırıda bulunup intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medya üzerinden paylaştığı açıklamada hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan dava ile ilgili açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, Twitter'dan yaptığı paylaşımında "Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel" ifadelerini kullandı.

Batman'ın Beşiri ilçesinde tabancayla intihar eden ve kaldırıldığı hastanede 34 gün sonra hayatını kaybeden İpek Er, bıraktığı intihar mektubunda, Siirt'te görevli jandarma Musa Orhan'ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazmıştı.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si 38 yaşındaki başarılı oyuncu Ezgi Mola, 20 Ağustos 2020’de Twitter hesabından, konu ile ilgili “Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.



Hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan oyuncu Ezgi Mola'dan ilk açıklama

2 YIL 4 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Musa Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola’nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Ünlü oyuncunun 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

İddianame, Ankara 31’inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek, Mola hakkında dava açıldı.

EZGİ MOLA'YA DESTEK MESAJLARI YAĞDI 

Ezgi Mola hakkında hapis cezası istenmesinin ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından Twitter’da “#YalnızDeğilsinEzgiMola” etiketi oluşturuldu. Mola, Türkiye gündeminde Twitter'da birinci sıraya yükseldi. Twitter kullanıcıları, Mola hakkında dava açılmasına tepki gösterirken, destek veren paylaşımlar yaptı.

MOLA'DAN KONU İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA


Ezgi Mola da hakkında açılan dava hakkında Twitter hesabından açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi; “Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize teşekkür ederim, sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak”











Hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan oyuncu Ezgi Mola'dan ilk açıklama ile ilgili etiketler Ezgi Mola Batman hapis dava İpek Er Musa Orhan masumlar apartmanı hapis cazası hapis istemi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.