Hani kilolarına güveniyordu... Rihanna’nın festivalde çektirdiği fotoğraf photoshop’lu çıktı!

Doğduğu ülke Barbados'ta kutlanan Crop Over Festivali'ne katılan Rihanna kıyafeti kadar, yaptırdığı photoshop'la da gündemde kalmayı başardı.

Geçtiğimiz gün doğduğu ülke olan Barbados’taki bir festivale katılan Rihanna da her ünlü gibi photoshop’un kurbanı oldu. İki gün önce Instagram hesabından paylaştığı fotoğraftaki ayrıntı, takipçilerinin gözünden kaçmadı ve “Neden bir parmağında 2 tırnak” var gibi yorumlar yapıldı.

Her zaman doğallığıyla ve kendiyle barışık halleriyle gördüğümüz Rihanna’nın photoshop kullanması bazı çevrelerde de “Hani kendine güveniyordun?” eleştirilerilerinin yapılmasına neden oldu.

trhyrturtutr

BU FARK ÇOK KONUŞULDU

Öte yandan Rihanna'nın Instagram'da paylaştığı karenin filtresiz halini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Milyonlarca beğeni alan bu karenin aksine diğer kare sosyal medya kullanıcıları tarafından olumsuz yorumlara neden oldu.

Fotoğrafın orijinal halinde kiloları ve solgun yüzüyle objektiflere yakalanan Rihanna için 'hangisi gerçek?' yorumları yapılıyor.

Hani kilolarına güveniyordu... Rihanna’nın festivalde çektirdiği fotoğraf photoshop’lu çıktı! ile ilgili etiketler Rihanna photoshop kilo kendiyle barışık
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.