Hangimiz Sevmedik'de Selen Soyder’in yerine Sezgi Sena Akay geldi

TRT 1'de yayınlanan Hangimiz Sevmedik dizisinden çıkartılan oyuncu Selen Soyder’in yerine Sezgi Sena Akay geldi.

TRT 1'in sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik dizisinin başrol oyuncuları Selen Soder ile Can Yaman arasında yaşanan ağız dalaşı kısa sürede büyümüş ve bardaklar havada uçuşmuştu. Yaşanan bu kavgadan sonra Selen Soder dizinin kadrosundan çıkarılmıştı. Dizinin yeni oyuncusu Sezgi Sena Akay oldu.

020120170951008990235_3.jpg

BSK Yapım imzalı dizinin çekimleri sırasında meydana gelen olayda Selen Soder ile Can Yaman birbirine girmişti ve kavga bardakların fırlatılmasına kadar gitmişti. İddiaya göre kavgayı araya giren yönetmen Metin Balekoğlu sakinleştirmişti. Daha sonraki günlerde ise yaşanan kavga sırasında çok öfkelenen Can Yaman'dan korktuğunu söyleyen Selen Soyder, sete korumayla gitmeye başlamıştı ve bu duruma daha fazla katlanamayan dizi yönetimi Selen Soyder'i dizi kadrosundan çıkarmıştı. Selen Soyder’in yerini Sezgi Sena Akay alıyor. Yapımcı şirket, 2012’de önce Best Model Of Turkey, ardından Best Model Of The Word’de birinci seçilen Akay’la anlaştı. Başrollerini Can Yaman, Altan Erkekli, Cengiz Bozkurt, Gül Onat, Mehtap Bayri, Bülent Şakrak, Veysel Diker, Berfu Öngören, Erdem Baş, Barış Başar ve Selma Kutluğ'un paylaştığı yapımda bundan böyle Sezgi Sena Akay’ı izleyeceğiz. Akay son olarak ‘Acı Aşk’ adlı dizide boy göstermişti.

Hangimiz Sevmedik'de Selen Soyder’in yerine Sezgi Sena Akay geldi ile ilgili etiketler TRT 1 Can Yaman Hangimiz Sevmedik dizisi hangimiz sevmedik Selen Soyder Sezgi Sena Akay Metin Balekoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.