Hangi sigaraya zam geldi? 2022 En güncel sigara paket fiyatları

Sigaraya zam geldi mi sorusu cevabını buldu. Alkol ve sigaradan alınan ÖTV vergisi arttı. ÖTV'deki artış oranı yüzde 47 oldu. Bir paket sigaradan alınan vergi 9,76 liradan 14,39 liraya yükseldi. Peki hangi sigaraya ne kadar zam geldi? 2022 en güncel sigara fiyatları..

Sigaradan alınanan ÖTV oranı yüzde 47 oranında arttı. 2022 yılının gelmesiyle birlikte zamlar da belli oldu. İçki ve sigaradan alınan maktu ÖTV tutarkarı her altı ayda bir artırılıyor. Yeni zamla birlikte her bir paket sigaradan alınan vergi 14,39 lira oldu. Sigara paketlerinin satış fiyatı ne olursa olsun alınan vergi miktarı da aynı oldu. Peki hangi sigaraya ne kadar zam geldi?

2022 yılbaşının ardından akaryakıt ve birçok üründe gelen zamlara sigara ve alkol de eklendi. Alınan ÖTV oranı yüzde 47 olarak artış gösterdi. Paket başına alınan vergiden sonra sigara fiyatlarının da önümüzdeki günlerde 3 ile 5 lira arasında artış yaşanması bekleniyor.

EN GÜNCEL SİGARA PAKET FİYATLARI 2022

Hangi sigaraya zam geldi? 2022 En güncel sigara paket fiyatları

Hangi sigaraya zam geldi? 2022 En güncel sigara paket fiyatları - Resim : 2

 

 

 

Hangi sigaraya zam geldi? 2022 En güncel sigara paket fiyatları ile ilgili etiketler sigara hangi sigaraya zam geldi sigara zammı yeni sigara fiyatları güncel sigara fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.