Hande Yener'den ilginç çözüm... Konsere geç kalmak istemeyince bakın ne yaptı

Son günlerde verdiği konserlerde tercih ettiği kıyafetlerle gündemden düşmeyen 48 yaşındaki şarkıcı Hande Yener yine çok konuşulacak bir olaya imza attı. Konser vermek için İzmir’e giden ünlü popçu, trafik yoğunluğunu görünce geç kalmamak için çözümü otostop çekmekte buldu.

Ünlü şarkıcı Hande Yener, konser vermek için İzmir'de gideceği yere trafikten dolayı geç kalınca ilginç bir yönteme başvurdu. Trafiğin ilerlemediğin gören şarkıcı, aracından inerek otostop çekti. Yolda motosikletli bir genci durduran Yener, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.


Motosiklet yolculuğunu kayda alıp Instagram hesabından paylaşan Yener, kendisini bırakan genci de paylaşımına etiketleyerek teşekkür etti.

"MOTORLA KENDİMİ BIRAKTIRIYORUM"

Şarkıcı, videoda "İnanılmaz bir trafik var. Resmen otostop çektim, motorla kendimi bıraktırıyorum. Sağ olsun. Erdal çok tatlı, şok geçirdi beni görünce. Ama şu an çok eğleniyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Hande Yener'den ilginç çözüm... Konsere geç kalmak istemeyince bakın ne yaptı ile ilgili etiketler Hande Yener İzmir Trafik Sosyal Medya Konser otostop

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.