Hande Yener tamirciyi gece yarısı ayağına çağırttı!

Ünlü popçu Hande Yener, önceki gece servet değerindeki çevre dostu otomobiliyle yolda kaldı. Lastiklerinde sorun çıkan Yener, sabahı bekleyemedi. Şoförüne talimat veren güzel şarkıcı, tamirciyi evine çağırdı.

Popçu Hande Yener geçen nisanda cipini satmış, elektrikle çalışan çevre dostu bir otomobil almıştı. Karşılığında 450 bin lira ödemişti.Geçtiğimiz gece yolda kalan Hande Yener, arızalanan aracı için bir lastikçiyi evine çağırdı.

YOLDA KALDI

Önceki gece Karaköy’de konser veren Hande Yener sabaha karşı 03.00 sularında Zekeriyaköy’deki evine dönmek isterken Tophane’de yolda kaldı. Çünkü lastiklerinde sorun çıktı.

Hande Yener tamirciyi gece yarısı ayağına çağırttı!

 YARDIM İSTEDİ

Hande Yener sabahı beklemedi. Şoförüne talimat verdi. Gecenin o vaktinde en yakın lastikçiyi evinden getirtti, tamirciyi açtırdı. Hande Yener bu sırada arkadaşlarını telefonla arayıp yardım istedi. Bir dostu, Hande Yener’i otomobili ile evine bıraktı.

Hande Yener tamirciyi gece yarısı ayağına çağırttı! - Resim : 2

Hande Yener tamirciyi gece yarısı ayağına çağırttı! ile ilgili etiketler Hande Yener araba tamirci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.