Hande Yener, Seren Serengil'in müstehcen fotoğrafını paylaştı! Yer yerinden oynadı...

Hande Yener geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından Seren Serengil'in plajda çekilmiş üstsüz fotoğrafını paylaştı. Serengil, bu paylaşıma “Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar" şeklinde yanıt verdi. Sosyal medyada yer yerinden oynadı.

Geçtiğimiz akşam Hande Yener bu yıla damgasını vuracak bir skandala imzasını attı. Instagram hesabının hikaye bölümünden Seren Serengil'in plajda çekilmiş çıplak fotoğrafını paylaşan Yener, fotoğrafın üstüne de 'Aaa Seren metreye bakıyor, yine göremiyor' notunu düştü.

Hande Yener'in bu paylaşımı kısa süre de sosyal medyada yayıldı.

seren-ic

'UYUŞTURUCU KULLANIYOR' DİYEREK MİSİLLEME YAPTI!

Yener’in sosyal medyada büyük tepki gören bu paylaşımlarına sessiz kalmak yerine cevap vermeyi tercih eden Serengil hayli sert ithamlarla cevap verdi. Instagram sayfasından bir video paylaşan Serengil, “Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil” dedi.

Serengil ardından da Yener'in altı gözüken mini etekli bir sahne fotoğrafını paylaşarak, “30 yaşında oğlu olan Hande Yener” mesajını ekledi.

seren-serengil-55_1

SABAHA KADAR DEVAM ETTİLER

Serengil bu videonun ardından da, Yener’in bir klibiden bir fotoğraf paylaşarak, “Bu kafalar hangi kafalar Hande” notunu ekledi.

Hande Yener ise Serengil’in eski bir röportajında yer alan ’15 yaşında uyuşturucu operasyonunda tutuklandık’ açıklamasını paylaştı.

5a42d68718c773190c1fe71a

TELİF METRE'YE İNANMAMIŞTI

Yener'in bu paylaşımının nedeni ise geçtiğimiz günlerde yayınladığı telif metre listesinde zirvede olmasına Serengil canlı yayında karşı çıkmış. "Bu kadar şarkıcı varken Hande Yener mi birinci olmuş buna inanmıyorum" açıklamasını yapmıştı.

DEMET HAKLI DEMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın - Hande Yener kavgası hakkında açıklamalarda bulunan Serengil, "Haklı olanın yanındayım ailesi olanın yanındayım burada haklı olan Demet çünkü; Hande Yener 1 yıldır konuşuyor Hande’ye merhaba dediğiniz anda Demet hakkında ya bir laf atıyor yada taş atıyor bende yapma artık diyorum' sözleriyle Hande Yener'i uyardığını ifade etmişti.

Ayrıca Serengil; "Demet’i arkadaşım olduğu için savunmuyorum kim sataşıyorsa, kim suç atıyorsa, kim durup dururken laf ediyorsa bana göre suçlu olan o" demiş ve "Kim daha başarılı?' sorusuna "Şuan da sizce radyolarda kimin şarkısı çalıyor, en fazla kim işe gidiyor" diyerek Hande Yener'e göndermede bulunmuştu.

Hande Yener, Seren Serengil'in müstehcen fotoğrafını paylaştı! Yer yerinden oynadı... ile ilgili etiketler Hande Yener Seren Serengil uyuşturucu Instagram Demet Akalın çıplak fotoğraf sansürsüz üstsüz +18 hikaye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.