Hande Soral ile İsmail Derici bebeklerine kavuşmanın heyecanını yaşadılar

2017 yılında hayatını birleştiren 35 yaşındaki oyuncu Hande Soral ile 37 yaşındaki meslektaşı İsmail Demirci ilk bebeklerini kucağına almanın heyecanını yaşadılar. Erkek çocuk sahibi olan çift bebeklerine Ali adını verdi.

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Hande Soral ve İsmail Demirci 'Ali' ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadılar.

Oyuncu Hande Soral Demirci ile İsmail Demirci çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde, 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü, saat 19.50’de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Hande Soral ile İsmail Derici bebeklerine kavuşmanın heyecanını yaşadılar


OĞULLARINA ALİ ADINI VERDİLER


Erkek çocuk sahibi olan çift, Ali adını verdikleri bebeklerini sağlıkla kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadılar. Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Hande ve İsmail Demirci çiftinin bebeği, 52 cm ve 3705 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

Hande Soral ile İsmail Derici bebeklerine kavuşmanın heyecanını yaşadılar - Resim : 2

 

Hande Soral ile İsmail Derici bebeklerine kavuşmanın heyecanını yaşadılar ile ilgili etiketler İsmail Demirci Hande Soral
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.