Hande Soral ile İsmail Demirci, oğulları Ali'nin birinci yaş gününü kutladı!

Hande Soral ile İsmail Demirci, 2017 yılında nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz yıl oğullarını kucağına alan ikili, anne baba olmanın heyecanını yaşadı. Ünlü çiftin oğulları Ali, 1 yaşına girdi. Soral ve Demirci çifti, Ali'nin yaş gününü özel bir organizasyon ile kutladı. İşte Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğlunun doğum gününden kareler...

'Ateş Kuşları'nda 'Mercan' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hande Soral, 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile evlendi.Ünlü çift, geçen yıl oğulları Ali'yi kucaklarına aldı.

Ünlü çift, dün oğulları Ali'nin birinci yaşını kutladı. Hande Soral, oğlunun doğduğu gün çekilen fotoğrafını, "İyi ki doğdun canım oğlum. Bana öğrettiğin, yaşattığın, hissettirdiğin her şeye bin şükür" notu ile paylaştı. Hande Soral ve İsmail Demirci, oğulları Ali'nin doğum gününü özel bir orgazisyonla sevenleriyle birlikte kutladı.

İşte Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğlunun doğum gününden kareler...

Hande Soral ile İsmail Demirci, oğulları Ali'nin birinci yaş gününü kutladı!

Hande Soral ile İsmail Demirci, oğulları Ali'nin birinci yaş gününü kutladı! - Resim : 2

Hande Soral ile İsmail Demirci, oğulları Ali'nin birinci yaş gününü kutladı! - Resim : 3

Hande Soral ile İsmail Demirci, oğulları Ali'nin birinci yaş gününü kutladı! - Resim : 4

Hande Soral ile İsmail Demirci, oğulları Ali'nin birinci yaş gününü kutladı! - Resim : 5

Hande Soral ile İsmail Demirci, oğulları Ali'nin birinci yaş gününü kutladı! ile ilgili etiketler Hande Soral İsmail Demirci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.