Hande Sarıoğlu'ndan sürpriz çıkış! Prestij Meselesi filminde ben de varım!

Habertürk kanalında sunduğu programdan ayrıldıktan sonra gündemden düşmeyen Hande Sarıoğlu, kariyerine ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. İşte Sarıoğlu’nun heyecanlandıran o paylaşımı…

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan ve sosyal medya hesabı aracılığı ile yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hande Sarıoğlu, özellikle Habertürk kanalında sunduğu programdan ayrılış nedeni ile herkesi şaşırtmıştı.

Habertürk kanalında yayınlanan bir programın sunuculuğunu yaptığı dönemlerde Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu bir dans paylaşımı ile gündeme gelen ve kanal yönetiminin dikkatini çeken Hande Sarıoğlu, söz konusu video gerekçe gösterilerek işinden olmuş ve o dönem içerisinde hem ünlü isimlerden hem de sosyal medya kullanıcılarından büyük destek görmüştü. Kanaldan ayrıldıktan sonra Instagram paylaşımlarını sıklaştıran ve üzerine bir de YouTube kanalında sunuculuk yapmaya başlayan Hande Sarıoğlu, iddialı pozları ile de herkesin dikkatini çekmişti.

Bir süredir sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz akşam Instagram hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı. Söz konusu paylaşımında kariyerine ilişkin önemli bir gelişmeyi takipçilerine aktaran Hande Sarıoğlu, sürpriz projesi ile herkesi şaşırttı.

YENİ PROJESİNİ AÇIKLADI!

Hande Sarıoğlu'ndan sürpriz çıkış! Prestij Meselesi filminde ben de varım!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Sunucu Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz akşam söz konusu hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Setten bir karesini paylaşan Sarıoğlu, takipçilerine yeni projesinin müjdesini verdi. Sarıoğlu paylaşımına şu notu düştü: “Fragman verildiğine göre açıklıyorum, Prestij Meselesi filminde ben de varım. İçinde yer almaktan heyecan duyduğum, insanlık için küçük benim için ise çok büyük bir deneyim.”

Kariyerinin başında da Aşk- ı Memnu dizisinde rol almış olan Hande Sarıoğlu’nun setlere tekrar geri dönmesi, takipçilerini heyecanlandırdı. Bir sosyal medya kullanıcısı “sarı fırtına ekrana çok yakışacaksın” yorumunda bulunurken bir diğeri ise Hande Sarıoğlu’nu Harika Avcı’ya benzetti.

PRESTİJ MESELESİ FİLMİNİN KONUSU NE?

Mahsun Kırmızıgül’ün projesi olan Prestij Meselesi filminde Kırmızıgül’ün yanı sıra Haluk Levent ve Özcan Deniz gibi ünlü isimlerin kariyer yolculukları konu alınacak.

Hande Sarıoğlu'ndan sürpriz çıkış! Prestij Meselesi filminde ben de varım! ile ilgili etiketler Hande Sarıoğlu Prestij Meselesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.