Hande Sarıoğlu'ndan olay yaratan video! Ertan Süzgün ile yeniden program yapacağını duyurdu

Sosyal medyadan paylaştığı oryantal dans videosu yüzünden Habertürk TV'den kovulan sunucu Hande Sarıoğlu (33), daha sonra Ertan Süzgün ile birlikte YouTube'da kanal açıp program yapmaya başlamıştı. Bir süre önce yollarını ayıran ikili yeniden birlikte program yapma kararı aldı. Hande Sarıoğlu, yeni programını çektiği video ile duyurdu. Sarıoğlu'nun videosuna düştüğü ''Sana geliyoruumm Ertannn, vura kıra geliyoruumm, yanmayalım mı Ertaaann'' şeklindeki not ise dikkat çekti.

Habertürk TV'den kovulduktan sonra Ertan Süzgün ile birlikte Youtube'da program yapmaya başlayan Hande Sarıoğlu, Süzgün ile kavga ettiklerini ve yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. Konu ile ilgili Hande Sarıoğlu, ''Ertan’la şiddetli geçimsizlikten dolayı boşandık. Şakasız söylüyorum, bayağı kavga edip ayrıldık. 2022’nin ilk bölümünü çekmek için toplanmıştık ama merkür retrosundan etkilenip dağıldık. Ne yaptınız ne ettiniz Ertan’ı koltuğundan ettiniz, yani HandeKaplı Ertan bitti. Ama ben HandeKaplı olarak tek başıma devam ediyorum.'' demişti.


İKİLİ YENİDEN BİRLİKTE

Hande Sarıoğlu güzel haberi duyurdu. Ertan Süzgün ile birlikte “Handekaplı” programına yeniden başlayacakları açıkladı. Hande Sarıoğlu yeni programın duyurusunu ise sosyal medya hesabından yaptı.

Sarıoğlu'nun paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Hande Sarıoğlu'nun paylaşımına düştüğü not dikkat çekti:


''Bir süredir yoktuk, birileri demiş öldü; söyleyin şimdi onlara Handekaplı Ertan geri döndü😎 @ertansuzgun

Sana geliyoruumm Ertannn, vura kıra geliyoruumm, bekle beni kurt bakışlarında hayat bulduğum ömrüüm, sensiz geçen 1 saniyeye bile tahammülüm yook, yanmayalım mı Ertaaann 🔥

Vur kır parçala, bu maçı kazaann💪🏻
Kazanmanın sesi, bahsin adresi @oleycom ‘da kavuşuyoruuuzzz❤️ Bu mutlu günlerimizde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız😁

Not: Kalçamın sağı mosmor😂''



Sosyal medya hesabından yaptığı cesur ve iddialı paylaşımları, açıklamaları, özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hande Sarıoğlu'nun yeniden Ertan Süzgün ile program yapacak olması takipçilerini sevindirdi.

 

 

Hande Sarıoğlu'ndan olay yaratan video! Ertan Süzgün ile yeniden program yapacağını duyurdu ile ilgili etiketler Hande sarıoğlu ertan süzgün
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.