Hande Fırat'ın nikah tarihi belli oldu!

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ile Ankaralı iş adamı Murat Özvardar'ın nikah tarihi öne çekildi.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ile Ankaralı iş adamı Murat Özvardar, 31 Temmuz’da Bodrum’da nişanlanmış nişan yüzüklerini Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış takmıştı.

Nişanlılık sürecini uzatmak istemeyen Hande Fırat ile Murat Özvardar, 5 Aralık Salı gecesi Ankara Sheraton Otel’de evlenecekler.

hande-firat-kimdir--7391495

HANDE FIRAT KİMDİR?

10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu. Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu.

Üniversitede okurken çalışmaya başladı. Bülent Çaplı'nın dersinde Baki Şehirlioğlu ve Murat Yetkin'i dinledi; ATV ya da Kanal D'de staj yapma şansı doğdu.

Kanal D’de yaptığı stajla televizyonculuk hayatı başladı. Sırasıyla Kanal D, NTV ve BRT‘de çalıştı.

1999 yılının Kasım ayında da başbakanlık muhabiri olarak CNN TÜRK'te başladı.

Depremler, afetler, suikastler, siyasi krizler, uluslararası krizler, zirveleri takip etti.

fft16_mf7391400
Türkiye'nin yoğun gündeminde temposu düşmeyen televizyon haberciliğini CNN TÜRK'te başarıyla sürdüren Fırat, CNN TÜRK Ankara Haber Müdürü görevinin ardından, 2011 yılında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi görevine getirildi.

2014 yılında ise Kanal D’nin de Ankara Temsilciliğine getirilerek, Doğan TV Ankara Temsilciliğine atandı.

Fırat’ın 2005 doğumlu Nehir isimli bir kızı var. Hande Fırat, Fransızca ve İngilizce biliyor. Kitap okumayı ve film izlemeyi seviyor. Pilates tutkunu Fırat, resim yapıyor. Evinin bir bölümünü stüdyoya çeviren Hande Fırat yağlıboya çalışıyor.

Hande Fırat'ın nikah tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler Hande Fırat nikah Düğün murat özvardar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.