Hande Fırat sevenlerini korkuttu!

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk yorumcusu Hande Fırat'ın geçtiğimiz gece yüksek ateş sebebiyle hastaneye kaldırıldığı ve domuz gribi teşhisi konduğu iddia edildi.

Deneyimli gazeteci Hande Fırat, hastalığı nedeniyle Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’ndaki son durum, dış politikada atılan adımlar, AK Parti ve CHP arasında yaşanan gerilim ve hafta sonu yapılacak CHP kurultayı ile ilgili kulislerdeki son bilgilerin konuşulacağı Gece Görüşü programında yer alamadı.

Gazeteci Nevzat Çiçek de Fırat'ın ağır bir gribal enfeksiyon geçirdiğini anlatarak, "Programın bu hafta moderatörlüğünü Abdulkadir Selvi yapıyor. Hande Fırat’a geçmiş olsun diyoruz" ifadesini kullandı.

DOMUZ GRİBİ TEŞHİSİ KONDU

Öte yandan Twitter'da "Medyanın Elli Tonu" hesabından paylaşılan iddiada şu ifadeler kullanıldı:"Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk yorumcusu Hande Fırat yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı! Fırat'a domuz gribi teşhisi kondu."

Hande Fırat sevenlerini korkuttu! ile ilgili etiketler Hande Fırat Hastane grip ateş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.