Hande Fırat kimdir? Ne oldu?

Hande Fırat kimdir? CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü programını sunan Hande Fırat canlı yayında rahatsızlandı.Fırat bir anda rejiye kısa bir araya gidilmesi konusunda uyarı yaptı. Fırat'ın durumu ve yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Hande Fırat kimdir? Ne oldu? Detaylar haberimizde...

Hande Fırat kimdir? Gece Görüşü programı CNN Türk ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Gece Görüşü programını sunan Hande Fırat canlı yayında rahatsızlandı.Reklam kuşağının ardından Gece Görüşü programına devam edilmedi. Peki Hande Fırat kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

HANDE FIRAT KİMDİR?

10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu. Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Kanal D’de yaptığı stajla televizyonculuk hayatı başladı. Sırasıyla Kanal D, NTV ve BRT‘de çalıştı. 1999 yılının Kasım ayında da Başbakanlık Muhabiri olarak CNN TÜRK'te başladı. Fırat, CNN TÜRK Ankara Haber Müdürü görevinin ardından, 2011 yılında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi görevine getirildi. 2014 yılında ise Kanal D’nin de Ankara Temsilciliğine getirilerek, Doğan TV Ankara Temsilciliğine atandı.

Hande Fırat kimdir?  Ne oldu?

HANDE FIRAT RAHATSIZLANDI!

Program devam ederken, hararetli tartışmalar sırasında Fırat bir anda rejiye kısa bir araya gidilmesi konusunda uyarı yaptı.

Reklam kuşağının ardından Gece Görüşü programına devam edilmedi. ,

Haber bülteninin başlangıcında ise spiker Hande Fırat'ın rahatsızlığı nedeni ile Gece Görüşü programının devam etmeyeceğini duyurdu.

Programın konuklarından gazeteci Metin Özkan konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Değerli meslektaşım Hande Fırat bu akşam CNN de birlikte olduğumuz Gece Görüşü proğramı esnasında bir rahatsızlık geçirdiği için proğram tamamlanamamıştır. Kendisine geçmiş olsun diyor acil şifa diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA DOKTORLARINDAN BİLGİ ALDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hande Fırat'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Canlı yayında rahatsızlanan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sağlık durumu hakkında hekimlerinden bilgi aldık. Çarpıntı nedeniyle fenalaşan Fırat’ın durumu iyi ve bulguları normal seviyede. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.''

SuperHaber ailesi olarak Hande Fırat'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

Hande Fırat kimdir? Ne oldu? ile ilgili etiketler Hande Fırat CNN
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.