Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den kızı Aylin Mavi'nin sağlık durumu hakkında açıklama

Oyuncu Hande Erçel'in influencer ablası Gamze Erçel'in 2,5 yaşındaki kızı Aylin Mavi'nin kansere yakalandığı ve tedavi görmeye başladığı ortaya çıktı. Üzücü gelişme sonrası Gamze Erçel minik kızının sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili yazı paylaşan Erçel, ''Biz şokumuzu atlattık. Mavi gayet iyi'' ifadelerini kullandı.

Hande Erçel (28) sayesinde şöhret olan Gamze Erçel (30), ilk evliliğini 2019 yılında Caner Yıldırım'la yapmış ve kızı Aylin Mavi'yi kucağına alarak ilk kez annelik heyecanı yaşamıştı. Doğumdan kısa süre önce annesi Aylin Erçel'i kanser nedeniyle kaybeden Gamze Erçel, kızına annesinin adını vermişti. Annesinin vefatıyla sarsılan Gamze Erçel büyük bir korku yaşadı. Gamze Erçel - Caner Yıldırım çiftinin 2,5 yaşındaki kızları Aylin Mavi'ye kanser teşhisi konuldu.

Gamze Erçel, haberlerin basında yer almasının ardından kızı Aylin Mavi'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Instagram hesabından bir yazı kaleme alan Gamze Erçel, süreci aile arasında ve gizli tutmak istediklerini ancak haberin hızla yayılması sonucu bu açıklamayı yaptığını belirtti. ''Mavi gayet iyi'' diyen Gamze Erçel, iki hafta önce Aylin Mavi'nin tedavi görmeye başladığını belirtti.

aylin mavi yıldırım - gamze erçel - hande erçel

''2 HAFTA ÖNCE TEDAVİ SÜRECİNE BAŞLADIK''


İşte Gamze Erçel'in o açıklaması: ''Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz... İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin magazin malzemesi haline gelmiş oldu. Şu ana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başından dediğim gibi biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı... Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler.''

gamze erçel - aylin mavi

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den kızı Aylin Mavi'nin sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler Hande Erçel Gamze Erçel kanser tedavi Sosyal Medya Aylin Mavi Caner Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.