Hande Erçel'den flaş hamle! Serenay Sarıkaya'ya benzetilmekten rahatsız oldu

27 yaşındaki oyuncu Hande Erçel'in kırmızı mayokinisi ve kot şortu ile çekilen fotoğraf karesi sosyal medyada olay olmuştu. 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya’nın da aynı renk bir bikiniyle poz vermesi sosyal medyada, "Hande Erçel, Serenay Sarıkaya'nın taklidi gibi" yorumlarının yapılmasına sebep olmuştu. Erçel ise bu yorumdan rahatsız oldu ve flaş bir hamlede bulundu. İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı 'Sen Çal Kapımı' dizisinin final yapmasının ardından geçtiğimiz günlerde kız arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'a gitmişti. Kırmızı bir mayokini ve kot şortu ile objektif karşısında poz veren Erçel, fotoğraflarını da hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmemişti.


Hande Erçel'in ardından meslektaşı Serenay Sarıkaya da aynı renkte bir bikiniyle çekildiği kareleri Instagram hesabından yayınlamıştı. İki güzel oyuncunun da peş peşe aynı renk bikiniyle poz vermesi sosyal medyanın diline düştü.

Hande Erçel'den flaş hamle! Serenay Sarıkaya'ya benzetilmekten rahatsız oldu


FOTOĞRAFINI HİÇ DÜŞÜNMEDEN SİLDİ!

Hande Erçel'den olay olan fotoğrafı ile ilgili flaş bir hamla geldi. Erçel, Serenay Sarıkaya ile karşılaştırılınca 3 milyondan fazla beğeni alan kırmızı mayokinili fotoğrafını kaldırıdı.

Erçel'in verdiği pozlar 3,3 milyon beğeni alırken, Sarıkaya'nın fotoğrafları ise 338 bin kişi tarafından beğenildi.

 

Hande Erçel'den flaş hamle! Serenay Sarıkaya'ya benzetilmekten rahatsız oldu ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Hande Erçel Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.