Hande Erçel'den bu geceye özel sürpriz!

Hande Erçel, geçen yıl dünyaca ünlü kozmetik markası Loreal Paris'in yeni reklam yüzü olmuştu. İlk saçlarını boyamış ve yoğun ilgi görmüştü. Şimdi ise kendi sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak bu geceye özel bir çağrıda bulundu.

Geride bıraktığımız 2016 yılında güzel oyuncu Hande Erçel, saçlarını hayranlarının istediği renge boyatmıştı. L’Oreal reklamı için kamera karşısına geçen Erçel, ilk kez saçlarının tamamını boyatarak büyük beğeni toplamıştı.

Saçlarını ilk kez reklam filmi için boyamaya karar veren Hande Erçel, hayranları için bir video hazırlayarak onlara saçını boyayacağı rengi seçmelerini söylemişti.

Hayranlarından gelen yorumlardan yola çıkarak saçını boyayarak reklamda oynamış ve geçtiğimiz sezonda ekranlarda yer alan 'Aşk Laftan Anlamaz' dizisinde boy göstermişti.

WhatsApp_Image_2017-09-14_at_13.30.06

Bugün ise sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tüm hayranlarını heyecanlandırdı. Başarılı oyuncu, "Bu gece beni hiç görmediğiniz bir şekilde karşınıza çıkacağım, çok heyecanlıyım. Sizi çok şaşırtacak bir sürprizim var! Keşke daha fazla şey söyleyebilsem. Ama sürprizi bozmak istemiyorum. @lorealhair hesabından bu geceyi takip edebilirsiniz." notunu düşerek sevenlerini kendisini beklemeye davet etti.

Hande Erçel'den bu geceye özel sürpriz! ile ilgili etiketler Instagram handeercel lorealparis sosyalmedya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.