Hande Erçel vefat eden annesinin doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı

Oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kanser nedeniyle kaybettiği annesi Aylin Erçel'in doğum gününü Instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı. Annesinin gençlik yıllarına ait bir fotoğraf karesini paylaşan Hande Erçel, 3 yı önce vefat eden annesine olan özlemini dile getirdi.

28 yaşındaki oyuncu Hande Erçel ve 30 yaşındaki Influencer Gamze Erçel'in annesi Aylin Erçel 2019 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti. Tedavi gördüğü hastanede 48 yaşındayken hayatını kaybeden Aylin Erçel, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilmişti. Annesine olan özlemini her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu yeni bir paylaşımda bulundu.

HANDE ERÇEL'DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Hande Erçel, 3 yıl evvel vefat eden annesi Aylin Erçel’e duyduğu özlemi annesinin doğum gününde yaptığı paylaşımla dile getirdi. Annesinin doğum gününde Instagram sayfasından paylaşım yapan Erçel, paylaşımına ''Tüm çiçekler bugün açmış olmalı. 25 ekim ve her gün. Seni çok ama çok özleyerek. Güzeller güzeli annem...'' notunu düştü. Hande Erçel bu sözleriyle takipçilerini hüzünlendirdi.


Ünlü oyuncu Hande Erçel'in uzun süre kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel, 2019 yılının ilk günlerinde sabaha karşı İstanbul'da hayatını kaybetmişti. 48 yaşındaki annesinin ölümüyle yıkılan Hande Erçel, kanserden kaybettiği annesine olan özlemini her fırsatta dile getiriyor.

İşte Hande Erçel'in o paylaşımı...

Hande Erçel vefat eden annesinin doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı

Hande Erçel vefat eden annesinin doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı ile ilgili etiketler Hande Erçel Gamze Erçel Aylin Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.