Hande Erçel suskunluğunu bozdu, o iddialara verdi veriştirdi!

Hande Erçel, hakkında son dönemde çıkan asılsız haberlerle ilgili Instagram hesabında açıklamada bulundu.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En İyi Komedi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldıktan sonra Hande Erçel'in hayatında adeta bir kaos dönemi başladı.

Sosyal medya hesabından tüm iddialara ateş püsküren Erçel, Mehmet Dinçerler'den ayrıldıktan sonra hakkında çıkan asılsız haberler için tüm hukuki haklarını kullanacağını belirtti. Çıkan haberlerin tek bir kaynaktan basına verildiğini belirtti. Hande Erçel aldığı ödülün ise asılsız bir iddiaya konu edilmesinden rahatsızlık duyduğunu söyledi.

handeercel-1

İşte Hande Erçel'in o açıklaması:

"Son dönemde hakkında yapılan haberlerin belli bir kaynaktan beslendiğini düşündürecek kadar alelen kötü niyet barındıran bir karalama kampanyasına dönüşmüş olduğunu şaşkınlıkla ve açıkçası büyük bir üzüntüyle izliyorum.

"SEVİYESİZ SALDIRILARA MARUZ KALIYORUM"

Göz önünde bir iş yaptığımı biliyorum ancak mesleğimi aşkla yapmaktan başka bir şey düşünmezken son derece seviyesiz saldırılara maruz kalıyorum. Kendi Ayakları üzerinde duran ve kendi ihtiyaçlarını yine kendi emeğiyle karşılayan kadınların varlığı bir türlü kabullenemeyen, üstelik son derece cinsiyetçi bir anlayışın ürünü olan bazı çirkin çıkarımlar üzerinden yazılıp çizilen haberleri anlamam da kabul etmem de mümkün değil.

hande_ercel_makyajsiz_hali_1

"ONUR KIRICI İFTİRALARA KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIM"

Mesleğini onuruyla yapmaya gayret eden basın emekçilerinin hakkında yaptığı haberleri elbette saygı ile takip ediyorum. Fakat haber adı altında yapılan tamamen dayanaksız gerçeğe aykırı son derece onur kırıcı iftiralara karşı sessiz kalmayacağını ve gerekirse her türlü yasal hakkımı kullanacağım da belirtmek isterim.

Son olarak aldığım ödülün tarafımla ilgisi olmayan asılsız bir iddaaya konu edilmesinden de oldukça rahatsızım. Bu iddia hem bana hem bu ödülü almış olan diğer kişilere hem de ödülü şahsıma layık görüp oy veren seyircimize de karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Ben sadece çok sevdiğim işimi dürüstçe ve elimden geldiğince iyi yapmak istiyorum Herkesi de naçizane aynı tutumu sergilemesini tavsiye ediyorum."

Ekran_Resmi_2017-12-27_17.31.06

Hande Erçel suskunluğunu bozdu, o iddialara verdi veriştirdi! ile ilgili etiketler Hande Erçel Instagram altın elebek iddia cevap
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.