Hande Erçel ile Kartal Özmızrak yeni bir aşka yelken açtı

Final yapan 'Sen Çal Kapımızı' dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin'le geçtiğimiz Şubat ayında ilişkisini sonlandıran Hande Erçel, eski sevgilisiyle geçtiğimiz ay birlikte görüntülenmişti. Eski aşıkların yeniden barışıp barışmadıkları merak konusu olmuştu. Hande Erçel'in basketbolcu Kartal Özmızrak'la birlikte olduğu ortaya çıktı.

28 yaşındaki oyuncu Hande Erçel, aylar önce birlikteliğini noktaladığı Kerem Bürsin'le kısa süre önce bir kahvecide görüntülenmişti. İkilinin birlikte görüntülenmesi kafaları karıştırmıştı. Kerem Bürsin'le yeniden barışacağı düşünülen Hande Erçel'in adı bu olaydan çok kısa bir süre sonra da sosyetik iş insanı Hakan Sabancı ile anılmıştı. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hande Erçel'in aşk yaşadığı isim ortaya çıktı.

YENİ SEVGİLİSİ BASKETBOLCU ÇIKTI


Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra adı bir süre Kaan Yıldırım ve Hakan Sabancı ile anılan genç oyuncu Hande Erçel, yeni bir ilişkiye başladı. Son olarak yeğeni Aylin Mavi'nin hastalığı nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Hande Erçel'in yüzünü aşk güldürdü.

Kartal Özmızrak - Hande Erçel

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erçel'in, Bahçeşehir Koleji forması giyen basketbolcu Kartal Özmızrak'la aşk yaşadığı öğrenildi. Kısa zaman önce arkadaşlıkları aşka dönüşen çift, geçtiğimiz günlerde ortak arkadaşları ile bir araya geldi ve bu gecede aşkın ilk karesi ortaya çıktı.

 

Hande Erçel ile Kartal Özmızrak yeni bir aşka yelken açtı ile ilgili etiketler Hande Erçel Kartal Özmızrak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.