Hande Demir photoshop ayarını iyi yapamayınca alay konusu oldu

İş insanı Erdinç Acar'ın eski eşi ve cemiyet hayatının gözde isimlerinden Hande Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Çırağan Sarayı'nın önünde çekilen bir karesini Instagram hesabından paylaşan Hande Demir'in fotoğrafa uyguladığı abartılı photoshop dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.

38 yaşındaki iki çocuk annesi Hande Demir, Instagram hesabından yeni pozlarını paylaştı. Takipçileri sosyetik güzelin fotoğrafında photoshop olduğunu belirtip yorum yağdırdılar. İşte detaylar...

Sosyetik güzel Hande Demir photoshopu fazla kaçırınca sosyal medyanın diline düştü


2011 yılında ikinci kez evlendiği iş insanı Erdinç Acar'dan 2020 yılında boşanan ve bu evliliğinden Aslan, Masal, Mavi adında üç çocuğu bulunan Hande Demir, 700 binin üzerinde takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor.

ÇIRAĞAN SARAYI'NIN KAPISINI YAMULTTU


Son olarak Çırağan Sarayı'nın önünde çekilen bir fotoğraf karesini takipçileriyle paylaşan Hande Demir, fotoğrafa uyguladığı abartılı photoshop nedeniyle gündem oldu. Sosyetik güzel bacaklarını inceltirken Çırağan Sarayı'nın taşlarını ve kapısını da yamultunca alay konusu oldu.

Hande Demir photoshop ayarını iyi yapamayınca alay konusu oldu - Resim : 2

TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI


Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Hande Demir'in, Çırağan Sarayı'nın kapısında verdiği bu pozu dalga konusu oldu. Photoshop'un dozunu bir hayli kaçıran Demir'e sosyal medya kullanıcılarından ''Bacaklar incele incele oklava gibi olmuş'', ''Neden bacaklarını inceltme gereği duydun zaten inceler'', ''Taşları yamuk bırakmışsın'', ''Bir bacak boyunun bu kadar uzun ve ince olması mümkün değil'' şeklinde yorum yağdı.

Hande Demir photoshop ayarını iyi yapamayınca alay konusu oldu - Resim : 3

Hande Demir photoshop ayarını iyi yapamayınca alay konusu oldu ile ilgili etiketler Hande Demir Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.