Hande Çinkitaş kimdir? Ne olmuştu?

Hande Çinkitaş kimdir? Ne olmuştu? Tam 19 yıl önce gerçekleşen Hande Çinkitaş cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Zaman aşımına 2 ay kala ortaya çıkan bu delil ile şüpheli anne ve üvey baba gözaltına alındı. Peki, Hande Çinkitaş kimdir? Ne olmuştu?

Hande Çinkitaş kimdir? Ne olmuştu? Daha genç bir kızken hayata gözlerini yuman ve faili bulunamayan Hande Çinkitaş dosyasının zaman aşımına 2 ay kala yeni deliller ortaya çıktı. Anne ve üvey babadan şüphelenen savcılık geçtiğimiz pazartesi günü ailenin gözaltına alınmasına karar verdi.

Hande Çinkitaş kimdir?

Kadıköy, İçerenköy’de 4 Ocak 2001 yılında meydana gelen olayda 6. sınıf öğrencisi Hande Çinkitaş, evinde öldürülmüş olarak bulunmuştu. Polis olayla ilgili yaptığı incelemede küçük kızın başına bir çekiçle vurularak öldürüldüğünü ayrıca boğazının ve sağ bileğinin kopma noktasına gelinceye kadar kesildiğini tespit etmişti. Şüpheli ya da şüphelilerin Hande Çinkitaş’ı 13 yerinden bıçakladığı belirlenmişti.

Hande Çinkitaş kimdir? Ne olmuştu?

Polis tarafından bu güne kadar yapılan çalışmalarda katil ya da katillere ulaşılamamıştı. Polisin hiç kapatmadığı dosyada Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler dosyayı titizlikle incelenmişti. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte cinayet mahallinden alınan tüm eşyaların tekrar DNA testine tabii tutulmasına karar verilmişti. Bu çalışma sonucu Hande Çinkitaş’ın elindeki kendi saçlarında ve olayda kullanıldığı tespit edilen bıçağın keskin kenarında yeni deliller bulunduğu öğrenilmişti. Savcılık talimatıyla baba Nezih Ç. ile üvey anne Şehnaz Ç. geçtiğimiz Pazartesi günü gözaltına alınmıştı.

Hande Çinkitaş kimdir? Ne olmuştu? ile ilgili etiketler Hande Çinkitaş kimdir ne oldu? neden öldürüldü nasıl öldürüldü kim öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.