Hande Baladın'ı tehdit eden şüpheli tutuklandı: Birçok suç kaydı var!

Milli voleybolcu Hande Baladın'ı sosyal medya üzerinden tehdit eden ve "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde mesajlar atan şüpheli Mustafa N. tutuklandı.

Milli voleybolcumuz Hande Baladın şu sıralar oldukça korkunç bir konuyla gündemdeydi. Baladın'a sosyal medya üzerinden "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderen Mustafa N., voleybolcuya hayatını zehir etmişti.

TUTUKLANDI

Hande Baladın'ı tehdit eden şahıs güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Savcılık ifadesinde suçunu kabul ederek Hande Baladın’a duygusal bir yakınlık hissettiğini söyleyen Mustafa N., “Amacım tehdit etmek değildi. Hande’nin enerji içeceği firması yöneticileriyle birlikte hakkımda şikayette bulunmalarını ve neticede reklam linkleri yoluyla bilgilerimi ele geçirmelerini engellemekti” dedi.

Hande Baladın'a, oynadığı Eczacıbaşı Dynavit takımına ve sponsor firmaya yönelik tehdit mesajları paylaşan Mustafa N., aynı gün içerisinde farklı tehditlerine devam etti.

Hande Baladın'a yönelik, "Kızım dedim, orman yoluna yatarım, spor kulübüne giderken arabanı tararım dedim. Benden şikayetçi olmadı. Benden korkmadı. Ben bunu alenen devamlı tehdit, taciz aklınıza gelebilecek ne varsa uyguladım. Fakat saf aşık gibi göründüm kendisine. Sanki bana her şeyi yaptırabilecek bir insanmış gibi. Bu da bundan nemalandı...", "Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor.(...) Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok" şeklinde ifadeler kullandı.

Hande Baladın'ı tehdit eden şüpheli tutuklandı: Birçok suç kaydı var!

BİRÇOK SUÇ KAYDI VAR

Polis, Mustafa N.'yi Bakırköy'de yakaladı. Şüphelinin tehdit, yaralama, uyuşturucu gibi suçlardan kaydının olduğu tespit edildi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kaydı olduğu aynı zamanda hastanede teknik personel olarak çalıştığı da belirlenen Mustafa N. "tehdit ve hakaret" suçlarından başlatılan soruşturma kapsasında adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından şüpheli Mustafa N., Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe Mustafa N. “Silahla tehdit” suçundan tutuklandı.

BİR GARİP İFADE

Savcılığa verdiği ifadesinde, Hasta personeli ve bekar olduğunu belirten Mustafa N., “2022 yılının başından beri sosyal medya hesabıma enerji içeceği markasının reklamı düşmeye başladı. Ben reklam linkleri kullanarak verilerimin çalınacağını düşündüğüm için bu durumdan rahatsız oldum ve firmaya mail yoluyla ulaşmaya çalıştım. Ancak herhangi bir sonuç alamadım. Sosyal medya hesabıma düşen reklamlarda firmanın yüzü olan Hande Baladın isimli şahısı gördüm. Kendisine ulaşmaya çalışıp reklamları engellemek istedim. Bu süreçte kendisine duygusal bir yakınlık hissetmeye başladım” dedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETTİ

Bahsi geçen mesajları attığını itiraf eden Mustafa N., “Amacım tehdit etmek değildi. Hande’nin enerji içeceği firması yöneticileriyle birlikte hakkımda şikayette bulunmalarını ve neticede reklam linkleri yoluyla bilgilerimi ele geçirmelerini engellemekti. İki hafta önce firma binasına gitme sebebim bu konuyu görüşmekti. Üzerime atılı suçlamaları anlattığım şekilde kabul ederim” diyerek ifadesini sonlandırdı.

Hande Baladın'ı tehdit eden şüpheli tutuklandı: Birçok suç kaydı var! ile ilgili etiketler Hande Baladın Tehdit voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.