Hande Ataizi son paylaşımı ile takipçilerinin diline düştü!

Hande Ataizi dünyaca ünlü yıldızın fotoğrafını kendisininmiş gibi göstererek takipçilerinin diline düştü. Ataizi, Kardashian/Jenner ailesinin üyesi olan Kendall Jenner'ın fotoğrafını kendisiymiş gibi gösterdi.

Hande Ataizi son paylaşımı ile takipçilerinin diline düştü!

Kardashian/Jenner ailesinin üyesi olan Kendall Jenner'ın fotoğrafını kendisiymiş gibi Instagram hesabından paylaşan Hande Ataizi, sosyal medyanın diline düştü. Takipçileri tarafından alay konusu olan Ataizi, ardından, "Çok akıllı arkadaşlara bir açıklama yapayım dedim. Tabii ki fotoğraftaki kişinin kim olduğunu hepimiz biliyoruz" açıklamasını yaptı.

Sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon ile beraber Bodrum'da tatilde olan Hande Ataizi yaptığı paylaşımlarla sık sık dikkatleri çekiyor.

Hande Ataizi son paylaşımı ile takipçilerinin diline düştü!

Camdaki Kız dizisiyle ekranlara dönen başarılı isim, bu defa sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

Hande Ataizi, podyum dünyasının aranan modellerinden olan Kendall Jenner'ın yeşil elbisesi ile verdiği pozu Instagram'dan kendisiymiş gibi yayınladı.

Hande Ataizi son paylaşımı ile takipçilerinin diline düştü! - Resim : 2

Takipçilerinin diline düşen Hande Ataizi, ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. 47 yaşındaki Ataizi, "Çok akıllı arkadaşlara bir açıklama yapayım dedim. Tabii ki fotoğraftaki kişinin kim olduğunu hepimiz biliyoruz" ifadelerini kullandı. Ardından oyuncu, "Bence Kendall da beni paylaşmalı" şeklinde konuştu.

Hande Ataizi son paylaşımı ile takipçilerinin diline düştü! - Resim : 3

 

Hande Ataizi son paylaşımı ile takipçilerinin diline düştü! ile ilgili etiketler Hande Ataizi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.