Hande Ataizi: İlişkimiz evliliğe doğru gidiyor!

Oyuncu Hande Ataizi, 7 ay önce spor salonunda tanıştığı 25 yaşındaki Dinç Aydoğdu ile aşk yaşıyor. Güzel giden ilişkisi hakkında konuşan Ataizi, "Kafa ve ruh olarak çok iyi uyuşuyoruz. İlişkimiz evliliğe gidiyor." dedi.

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi, oyuncu Dinç Aydoğdu ile 7 ay önce spor salonunda tanıştı. Ataizi, ilişkisi hakkında şunları söyledi:

“Benjamin’den boşandıktan sonra 1.5 yıl yalnız kaldım. Sonra karşıma Dinç çıktı. Kafa ve ruh olarak çok iyi uyuşuyoruz. İlişkimiz evliliğe gidiyor. Benjamin ile zıt karakterlerdik, ortak ilgi alanlarımız pek yoktu.”

"BİRBİRİNE EN İYİ UYAN ÇİFTLER ARASINDAYIZ"

Yaş farkına takılmadıklarını söyleyen Hande Ataizi “İnsanlar sert tepki verir diye düşündüm. Ama herkes onayladı. Yaş farkı olup da birbirine en iyi uyan çiftler arasındayız.” dedi.

 

 

 

 

Hande Ataizi: İlişkimiz evliliğe doğru gidiyor! ile ilgili etiketler Hande Ataizi Dinç Aydoğdu spor salonu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.