Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray'a geri dönmek istiyorum

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'da yarım kalan işlerinin olduğunu ve sarı-kırmızılı kulübe bir gün geri dönmek istediğini söyledi.

Osmanlıspor'da Mustafa Reşit Akçay'dan sonra göreve gelen Hamza Hamzaoğlu, eski kulübü Galatasaray'la ilgili hedeflerinin olduğunu söyledi.

Kariyer planlamasında, Galatasaray'ı tekrar çalıştırmak gibi bir hedefinin bulunduğunu dile getiren 47 yaşındaki teknik adam, "Zamansız bir ayrılık yaşadım. Açıkçası tekrar kulübüme dönüp kulübüm için hizmet etmek, yarım kalan işlerimizi, hedeflerimizi tamamlamak istiyorum. Ama bunun ne zaman olacağı çok da önemli değil. Geçtiğimiz dönemde de hiç beklemediğimiz anda nasip oldu. Biz yine çalışacağız. Bugün Osmanlıspor'dayım, burası için en iyisini yapmaya gayret ediyorum. Yarın başka bir kulüpte olurum, orası için olur. Bir gün yine nasip olursa Galatasaray için her şeyi yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray'a geri dönmek istiyorum ile ilgili etiketler Galatasaray Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.