Hamza Dağ'dan 'Güzel İzmir' paylaşımı: Türkiye'nin gözbebeği!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, X platformu üzerinden "Türkiye'nin gözbebeği güzel İzmir'iz" notunu düştüğü bir video paylaştı.

Yerel seçim çalışmalarına hız veren AK Parti, Türkiye'de 7 il haricinde tüm adaylarını açıkladı. İstanbul'da Murat Kurum'u aday gösteren iktidar partisi Ankara'da Turgut Altınok ve İzmir'de de Hamza Dağ'ı aday gösterdi. Bu 3 büyükşehire iddialı bir giriş yapan AK Parti'nin adayları da seçim startını verdi. 

18 Ocak günü Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı duyrulan Hamza Dağ, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. 

''TÜRKİYE'NİN GÖZBEBEĞİ...''

Seçim şarkısı olarak belirlenen marşta, "Yok beklemek, vakit kaybetmek yok. Bize yakışan ilerlemek. Medeniyet işte bu demek. Yerinde saymadan ilerlemek. Tarih biziz, kurtuluş biziz. Türkiye'nin gözbebeği canım İzmir'iz..." sözleri yer aldı. 

İzmir adayı Hamza Dağ, bu şarkıyı "Türkiye’nin gözbebeği güzel İzmiriz" notuyla kullanıcılarına paylaştı. 

Hamza Dağ'dan 'Güzel İzmir' paylaşımı: Türkiye'nin gözbebeği! ile ilgili etiketler Hamza Dağ İzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.