Hamza Dağ, İzmir’in bugünü ve yarınını kurtaracak 'QR İzmir Projesi'ni tanıttı!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, projelerini tanıttı. İzmir için vaatlerini sıralayan Dağ'ın en dikkat çeken projelerinden biri de 'QR İzmir Projesi' oldu. Dağ bu projeyi, "İzmir’imizin bugünü ve yarınını kurtaracak, şehrimizin dijital izi haline gelecek vizyonumuz" olarak tanıttı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Proje Tanıtım Toplantısı"nda İzmir için vaatlerini 11 başlıkta açıkladı.

Hamza Dağ'ın projeleri arasında QR İzmir Projesi dikkat çekti.

Dağ, QR İzmir Projesi'ni şu sözlerle anlattı:

QR İzmir; öncelikle şehrimizin sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe yapısal analizini çıkartacak, binalarımızda yapılan yapısal değişimleri dijitalde arşivleyecektir. Böylelikle kentimizin yapısal gelişimlerini birçok farklı disiplinde her an takip edebiliyor olacağız.

Yine gerek büyükşehir gerekse de ilçe belediyelerimizin hizmet araçlarını, QR İzmir sistemine entegre edeceğiz. Böylelikle kentimiz genelinde belediye hizmetlerimizin sokak, mahalle, ilçe bazında analiz edilmesi sağlanacak, yoğunluklarına göre hizmet trafikleri güncellenecektir. Böylelikle doğru anda doğru hizmetin en uygun şekilde ulaşması sağlanacaktır.

Kentimiz genelindeki tüm güvenlik ve trafik kameraları QR İzmir sistemimize entegre edeceğiz. Bölgesel trafik yoğunlukları analiz edilerek, kentimizin yeni altyapı ihtiyaçları veriye dayalı oluşturulacaktır. QR İzmir, şehrimizin yüzde100 kapasite ile çalışan yeni nesil beyni olacak. İzmir rahatlayacak, İzmir kalkınacak.

 

Hamza Dağ, İzmir’in bugünü ve yarınını kurtaracak 'QR İzmir Projesi'ni tanıttı! ile ilgili etiketler İzmir Hamza Dağ İzmir Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.