Hamza Dağ: Cumhurbaşkanımızın adaylığını hukuken tartışmak mümkün değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına ilişkin yapılan tartışmalara yanıt verdi. Dağ, "Cumhurbaşkanımızın 3'üncü kez değil, 2'nci kez adaylığı söz konusudur. 2023'te Cumhurbaşkanımızın adaylığını hukuken tartışmak mümkün değil." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Erdoğan'ın adaylığına ilişkin muhalefetin iddialarına yanıt veren Dağ, "Cumhurbaşkanımızın 3'üncü kez değil, 2'nci kez adaylığı söz konusudur." dedi. İşte Hamza Dağ'ın açıklamaları...

"HERHALDE BİRİLERİ KULAĞINA BİR ŞEY FISILDADI"

Ana muhalefet genel başkanı çelişkili. Bir hafta önce böyle bir konuyu gündeme getirmeyeceğiz gibi bir şey söyledi. 3-4 gün sonra herhalde birileri kulağına bir şey fısıldadı ki bu sefer, "Zamanında yapılacak olan seçimlerde aday olamaz ama erken seçim olursa aday olabilir" gibi bir ifade kullandı.

"TARTIŞMA SİYASİ BOYUTTA DEVAM EDİYOR"

Cumhurbaşkanımızın 3'üncü kez değil, 2'nci kez adaylığı söz konusudur. 2023'te Cumhurbaşkanımızın adaylığını hukuken tartışmak mümkün değil. Tartışma tamamen siyasi boyutta devam ediyor. Bugüne kadar muhalefet bütün seçimlerin öncesinde iddialı laflar etse de sonunda mahcubiyet duyduğunu bildiği için bunu gündeme getiriyorlar.

Hamza Dağ: Cumhurbaşkanımızın adaylığını hukuken tartışmak mümkün değil ile ilgili etiketler AK Parti Hamza Dağ Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim aday
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.