Hamza Dağ, Ayvatoğlu olayı nedeniyle helallik istedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, aracında kokain çekerken görüntüsü ortaya çıkan AK Parti Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklamada bulundu. O görüntülerin AK Partiye yakışmadığını ifade eden Dağ, durumun ortaya çıkmasının ardından üzülen kişilerden helallik istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, uyuşturucu kullandığı görüntülerin yayımlanmasının ardından gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklama yaptı.

CNN Türk ekranlarında konuşan Dağ, durumdan haberleri olur olmaz Ayvatoğlu'nun işine son verdiklerini hatırlatarak "Bizim tabanımızdaki insanlardan bu konuyu AK Parti'ye yakıştıramadığı için üzülenler oldu. Ben onlardan helallik istiyorum. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğiz." dedi.

BU KADAR PARAYI NASIL KAZANDI?

Ayvatoğlu'nun tartışma yaratan mal varlığına ilişkin de açıklamalarda bulunan Dağ, "Genel Merkez'de çalıştığı süre zarfında bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda yargının eli açık. Nüfuzunu kullandıysa bu konuda savcının da eli açık." ifadesini kullandı.

Ayvatoğlu'nun siyasilerle çektirdiği fotoğraflara da değinen Dağ, bu fotoğrafların güçlü görünmek istediği için çektirilebileceğini söyledi.

Dağ, bu olaydan çıkarılacak dersler olduğunu da sözlerine ekledi.

Hamza Dağ, Ayvatoğlu olayı nedeniyle helallik istedi ile ilgili etiketler AK Parti Hamza Dağ uyuşturucu CNN Türk
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.