Hamsterların hamile olduğu nasıl anlaşılır?

Evcil hayvan besleme konusunda daha çok kedi ve köpek tercih edilse de, son dönemlerde evde hamster besleyenlerin sayısı da arttı. Hamsterların hamile olup olmadığının nasıl anlaşılacağı ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Hamsterların hamile olduğu nasıl anlaşılır? Ayrıntılar haberimizde...

"Hamsterların hamile olduğu nasıl anlaşılır?" sorusu son dönemlerde arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Genel olarak gebelik süresi 15 ila 21 gün süren hamsterlerin hamile olup olmadığını anlamak için ilk başta cinsiyetini öğrenmeniz gerekmektedir. Peki, hamsterların hamile olduğu nasıl anlaşılur? Detaylar haberimizde... 

Hamsterların hamile olduğu nasıl anlaşılır?

Hamsterların hamile olup olmadığının anlaşılması konusunda birkaç belirti vardır. İşte hamsterların hamile olduğuna yönelik bazı belirtiler:

HAMSTERLARIN HAMİLE OLDUĞU NASIL ANLAŞILIR?

Hamsterinizin hamile olduğunun ilk belirtisi göbek şişmesi olacaktır.

Diğer bir belirti ise hamsterinizin bir yuva yapmasıdır. Kafesini örtecek malzemeleri toplayarak yavruları için bir yuva hazırlamaktadır.

Normalde çok fazla yemek yemeyen bu hayvanların fazla yemek yemesi, hatta kafesinde yemek biriktirmesi de bir hamilelik belirtisidir.

Bu belirtilere rağmen hayvanınızın gebe olup olmadığını henüz anlayamadıysanız da bir veterinere gitmenizde fayda vardır.

Hamsterların hamile olduğu nasıl anlaşılır? ile ilgili etiketler hamster fare Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.