Hamsik'ten Samet Akaydin'e tepki!

Trabzonspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Marek Hamsik, Samet Akaydin'in Fenerbahçe maçında Trezeguet'e yaptığı iddia edilen hareket üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın yankıları sürüyor. Sarı lacivertli takımın galibiyeti sonrası sosyal medyaya Trezeguet'in golü sonrası Fenerbahçeli futbocu Samet Akaydin'in Mısırlı oyuncuya secde yaptığı sırada tükürdüğü bir görüntü ortaya çıkmıştı.

Bu görüntünün sosyal medyada dolanmasının ardından hem Fenerbahçe Kulübü hem de Samet Akaydin açıklama yaparak fotoğrafın ters açıdan çekildiğini belirtti.

Konuyla ilgili Trabzonspor'un gösterdiği tepki sonrası bordo mavili oyuncu Marek Hamsik'ten de bir paylaşım geldi. Slovak futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Saygı yok" ifadelerini kullandı.

Hamsik'ten Samet Akaydin'e tepki!

Hamsik'ten Samet Akaydin'e tepki! ile ilgili etiketler Trabzonspor Marek Hamsik Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.