Hamle programı nedir? Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi programında hangi ürünler var? Başvuru yolları

Hamle programı ile ilgiil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir canlı yayında açıklama yapması sonrası Teknoloji Odaklı Sanayi Programı hakkında araştırmalar başladı. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Hamle programı nedir? Nasıl başvurulur? Hamle programında yer alan ürünler hangileridir?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca yürütülen Hamle Programı ile ilgili bilgi arayışı devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir canlı yayın programında açıkladığı Hamle programı nedir? İşte Hamle programı başvuru linki...

HAMLE PROGRAMI NEDİR?

Hamle Programı, Türkiye'de katma değerli üretimin artırılması amacı doğrultusunda, Bakanlık ve bağlı/ilgili kuruluşları tarafından sağlanan destek ve teşviklerin orta-yüksek ve yüksek teknoloji seviyeli sektörlere yoğunlaştırılmasına yönelik özel bir programdır.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca yürütülen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı (kısaca Hamle Programı) kapsamında ilan edilecek yeni çağrı(lar)da teknoloji odaklı ürünlerin üretimine yönelik Ar-Ge ve Üretim (veya doğrudan Üretim) faaliyetlerinin uçtan uca destekleneceği GTİP ve Yenilikçi Teknoloji Alanı detayındaki Öncelikli Ürünlerin listelendiği Öncelikli Ürün Listesi Tebliği güncellenerek 27/2/2021 tarihli ve 31408 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanmıştır.

Hamle Programı Öncelikli Ürün Listesi'nde yer alan ürünlerin kapsamı içerisinde yer aldığı ana sektörler:
​Kimya
Eczacılık
Tıbbi ve Dişçilikle ilgili Araç Gereçler
Bilgisayar, Elektronik ve Optik
Elektrikli Teçhizat
Makine
Ulaşım Araçları
Diğer sektörler

HAMLE PROGRAMI DETAY VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Hamle programı nedir? Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi programında hangi ürünler var? Başvuru yolları ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Teknoloji Bakanı hamle programı nedir hamle programı başvuru sanayi bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.