Hamit Altıntop'tan Süper Kupa'daki İstiklal Marşı ve Atatürk kriziyla ilgili açıklama

Bu akşam Suudi Arabistan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi büyük bir kriz çıktı. Suudi yetkililerin İstiklal Marşı ve Atatürk içeriklerine izin vermediği iddia edildi. Konuyla ilgili TFF yöneticisi Hamit Altıntop açıklama yaptı.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa mücadelesi bu akşam 20.45'te Suudi Arabistan'a gerçekleşecek. Ancak mücadele öncesi büyük bir kriz patlak verdi.

Suudi yetkililerin, İstiklal Marşı'nın okunmasına karşı çıktıkları iddia edilirken, Atatürk pankartları ve tişörtlerine kesinlikle izin verilmeyeceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Bunun üzerine takımların maça çıkmayacakları haberleri gelirken, konuyla ilgili yetkili bir isimden açıklama geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Hamit Altınop, RadyoGol'den Emre Tilev'e yaptığı açıklamada, "İstiklal Marşı ile ilgili taahhütname var. Suudiler bu taahhütnameye uymak zorunda. Şu anda konuyla ilgili toplantılar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop'tan Süper Kupa'daki İstiklal Marşı ve Atatürk kriziyla ilgili açıklama ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Hamit Altıntop
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.