Hamit Altıntop'tan Galatasaraylılar'ı kızdıracak sözler

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Alman ekibi Darmstadt'la anlaşan Hamit Altıntop, "Ruhumu eski takımımda aylar öncesinde kaybetmiştim." dedi.

Galatasaray ile yollarını ayrıdıktan sonra Bundesliga'nın son sırasında yer alan Darmstadt takımına transfer olan Hamit Altıntop, takımının taknik direktörü Torsten Frings'in transferinde önemli pay sahibi olduğunu söyledi.

"FRINGS BENİ TEKRAR OYNAMAYA İKNA ETTİ"

Geçen hafta Bundesliga'da 'Haftanın oyuncusu' seçilen Altıntop, Alman basınına verdiği açıklamada Galatasaray'dan ayrılık sürecinden de bahsetti. Hamit, ''Oynamak istemiyordum. Galatasaray'da kendime inanmıyordum. Torsten Frings benimle konuştu ve beni tekrar oynamaya ikna etti. Tam bu sırada Ocak ayında ikinci kez baba oldum. Frings beni aradığında üç cümlenin yeterli olacağını biliyordum.'' sözlerini kullandı.

"HER ŞEYİMİ VERMEYE İLK DEFA HAZIRIM"

Galatasaray'da fazla forma şansı bulamadıktan sonra Darmstadt takımıyla ilk maçında harikalar yaratan Milli oyuncu, ''Frings bana enerji ve motivasyon verdi. Bana sağladıkları ruhuma çok iyi geldi. Bu ruhu eski takımımda aylar öncesinde kaybetmiştim. Fark yaratmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Her şeyimi vermeye ilk defa hazırım." dedi.

Hamit Altıntop'tan Galatasaraylılar'ı kızdıracak sözler ile ilgili etiketler Hamit Altıntop Galatasaray darmstadt
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.