Hamit Altıntop'tan eleştirilere yanıt: Milli Takım hocası olduğunuzda her zaman sorgulanırsınız

TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, özel açıklamalarda bulundu. Altıntop, "Milli Takım hocası olduğunuzda her zaman sorgulanırsınız. Herkesin gözü üstünüzdedir. Beklentiler var. Bunun farkındayız" dedi

TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, TRT Spor'a konuştu. Altıntop, eleştirilerin hedefinde olan Stefan Kuntz'dan A Milli Takımın son durumuna kadar birçok konuda özel açıklamalar yaptı.

''İÇERİDEKİ MAÇLARDA GALİP GELMEMİZ GEREKİYOR''

Lüksemburg maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altıntop, "İçerideki maçlarda tabii ki galip gelmemiz gerekiyor. Lüksemburg karşısında galip gelmek istedik, fırsatlarımız da vardı. Maalesef istediğimiz ciddiyeti, konsantrasyonu farklı nedenlerden dolayı sahaya yansıtamadık. Onun da bedeli bir beraberlik oldu. Bu süreçte böyle bir beraberliği hazemedebilecek, kaldırabilecek durumdayız. Dünkü maç üzücü ama böyle bir fikstürde 5 maçı değerlendirmek lazım. Hedefimiz lider olup, B Ligi'ne çıkmaktı. Bunu başardık. Eksiklerimiz var ama böyle şeylerin arkasına sığınmayacağız. Hataları azaltmamız gerekiyor. Önceki dört galibiyet bizi avantajlı hale getirmişti." dedi.

''A MİLLİ TAKIM HOCASI OLDUĞUNUZDA HER ZAMAN SORGULANIRSINIZ''

Teknik Direktör Stefan Kuntz'a yönelik eleştirilere de değinen Hamit Altıntop, "A Milli Takım hocası olduğunuzda her zaman sorgulanırsınız. Herkesin gözü sizin üstünüzde olacak. Beklentiler var. Bunun farkındayız. Bir değişim olduğunu söylemiştik. Kısa vadeli hedeflerden bahsetmiştik. Takımı gençleştirmek, takıma oyun felsefesi oturtmaya çalışmak, C Ligi'nden B Ligi'ne çıkmak. O konuda hedeflerimizden uzaklaşmadık. Böyle bir olumsuz bir maç doğru analizle, oyuncularımızla hocamıza da olumlu geri dönüşü olacağına inanıyorum. Faroe Adaları son maçımız. Sonrasında Ekim'de EURO 2024'ün kuraları çekilecek. Ona hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop'tan eleştirilere yanıt: Milli Takım hocası olduğunuzda her zaman sorgulanırsınız ile ilgili etiketler A milli futbol takımı Hamit Altıntop Stefan Kuntz TFF Milli Takımlar Sorumlusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.